Двама младши съдии встъпиха в Окръжен съд - Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:55 / 02.07.2018
4953
Днес 2 юли 2018г. на официална церемония в Окръжен съд – Варна встъпиха в длъжност двама младши съдии, след спечелен конкурс и успешно завършено 9-месечно обучение в Националния институт на правосъдието.

Таня Кунева и Никола Дойчев тържествено положиха клетва като младши съдии пред Общото събрание на съдиите от Окръжен съд –Варна.

Таня Кунева 3 години е работила като съдебен помощник в Търговското отделение на ВОС. Никола Дойчев също има 3 годишен стаж като съдебен помощник в Окръжен съд – Бургас.

"Таня беше блестящ съдебен помощник, пожелавам и́ да бъде и такъв съдия. Никола се връща в родния си град и съм уверен, че след опита си при колегите в Бургас, ще се справи и при нас във ВОС“ пожела на двамата младши съдии председателят на Окръжен съд – Варна, Марин Маринов.

Двамата младши съдии получиха поздравления от своите колеги.

Две години след първоначалното си назначение и работа в трите отделения на Окръжен съд Варна младшите съдии ще преминат предварително атестиране преди да встъпят в длъжност като районни съдии.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...
Община Варна обяви свободните места за първо класиране в детските...
На прага на летния сезон сериозен проблем тревожи бранша по морет...
Вход свободен и празнична програма на 6 май в Парк-музей "Владисл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).