Джейсън Стейтъм идва във Варна, ще снима "Механикът 2"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:09 / 04.02.2016
1461
Екшън актьорът Джейсън Стейтъм отново ще дойде във Варна, за да снима филм. Според интернет базата данни за филми Imdb, част от снимките за втората част на филма "Механикът" ще се във Варна и София, предаде Дарик.

Сцените към филма на режисьора Денис Гансел се снимат в няколко държави - Бразилия, Австралия, Тайланд и България. Датите за снимките тук не са обявени. Очаква се "Механикът: Възкресението" да бъде пуснат по кината през август.

Втората част на "Механикът" е с подзаглавие "Resurrection" ("Възкресението"). В копродукцията на САЩ, Франция и Тайланд ще участват още Джесика Алба, Томи Лий Джоунс и др.

Това ще бъде втора визита на Джейсън Стейтъм във Варна. Кинозвездата бе в града през лятото на 2013 г. Заедно с други холивудски величия като Силвестър Сталоун, Долф Лундгрен и Уесли Снайпс тук Стейтъм снима сцени от "Непобедимите 3".

Зад гърба си Стейтъм има филми като "Две димящи дула", "Гепи", "Транспортер" 1,2 и 3, "Италианска афера", "Револвер", "Огън в кръвта", "Смъртоносна надпревара" и поредицата "Непобедимите". Изпълнява сам почти всички каскади на бой, опасно шофиране, плуване, като само в краен случай използва дубльор.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Важна заповед от кмета на Варна! Който я наруши - може да отнесе ...
Експерт от Варна: Язовир Елешница е в опасност, трябват спешни ме...
Близо 100 деца от цяла България бяха отличени в конкурса "Детско ...
За първи път: Пуснаха автобусни курсове тип "шатъл" във Варна
Община Варна се самосезира по сигнали на граждани за косенето на ...
Руши се район, който туристите много обичат да снимат във Варна


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).