Джигитът без книжка, който уби момче в Игнатиево, се изправя пред съда

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:35 / 07.03.2019
2709
Днес джигитът без книжка, който уби 16-годишно момче при катастрофа в Игнатиево, застава пред съда, научи Varna24.bg.

Подсъдим за причиненото транспортно произшествие е Иван Д. Днес се очаква  защитага му да поискала делото да се гледа по реда на съкратеното съдебно следствие, съобщиха от ВОС. 

Припомняме, че инцидентът стана на 5 юли 2018г. след полунощ на ул. "Георги Петлешев" в Игнатиево. Водачът на "Рено лагуна“ Иван Д. се движел в посока ул. "Слави Дойчев“, когато блъснал преминаващото момче. Иван не спрял на местопроизшествието, като продължил да се движи известно време с пострадалия върху автомобила. Непосредствено след извършване на престъплението мъжът изоставил управляваната от него кола и се укрил . Десет дни по-късно се предал сам на органите на реда. 

Пострадалото момче било настанено с опасност за живота в болницата "Св. Анна“ във Варна с множество фрактури на крайници и луксация на двете рамена. В следствие на травмите, на 16 юли детето починало в болницата. 

Справката за съдимост на обвиняемия показва, че той има 11 влезли в сила присъди, от които 4 присъди са за управление МПС след употреба на алкохол и 1 присъда за управление на автомобил при липса на правоспособност. 

Видно от справката на Пътна полиция 42-годишния мъж е неправоспособен водач на МПС – никога  не му е било издавано свидетелство за управляване на автомобил и има 19 влезли в сила наказателни постановления за  нарушения по Закона за движение по пътищата. Голяма част от тях отново са за управление на автомобил при липса на правоспособност, отказ да бъде изпробван с техническо средство за установяване употреба на алкохол, осуетяване на полицейска проверка, като не спира на стоп-палка и много други.

 


Виж коментарите (0)

Още по темата (6):
07.03.2019 Ето наказанието за убийството на 16-годишното момче в Игнатиево! Да караш цял живот без книжка и да имаш 11 присъди!
18.07.2018 Прокурор с ужасяващи подробности за катастрофата в Игнатиево, момчето се е борило за живота си
18.07.2018 Ето го джигита без книжка, който уби Дейвид, съден 11 пъти и оставян на
свобода
18.07.2018 Изправят пред съда шофьора, убил 16-годишно момче в Игнатиево
17.07.2018 Почина детето, блъснато от кола в Игнатиево. Шофьорът, който избяга, се предаде сам
06.07.2018 Момче, блъснато в Игнатиево, е с опасност за живота. Издирват шофьора
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).