Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Единствено по рода си модерно-сатирично шоу с представление във Варна на 3-ти август
Автор: Екип Varna24.bg 08:00 / 02.08.2019Коментари (0)1689
Уникалният по рода си спектакъл The Bingo Project гостува във Фестивалния и конгресен център Варна, от 21 ч. Шоуто е на турне, а това е единствената възможност за жителите на морската столица да го видят. В него има съчетания от няколко вида изкуство – танци, музика и театър. Специално е участието на Ники Станоев – актьор и комик, известен на всички от "Шоуто на Слави“ и българския сериал "Домашен арест“. За тези, които не са успели да купят пропуски за представлението, могат да го направят във временната каса на Easypay, разположена срещу фестивалния комплекс.

Жанрът на представлението е модерен сатиричен балет, но това описание не изчерпва палитрата от емоции, проникновения и артистични изненади, които се разкриват на сцената. Спектакълът е многостранно съчетание от музикални, танцови, театрални и комедийни елементи, одухотворено от балет "Арабеск“, Bingo Symphony Orchestra и актьорът Ники Станоев. Трупата тръгва на турне през август, за да разсмее и впечатли за пореден път почитателите на театралното изкуство и балета.

Режисьор на представлението е Боряна Сечанова, сценографията е дело на Елица Георгиева, а хореографията – на Асен Наков. Многонаграждаваният балет "Арабеск“, който се утвърждава като най-престижната танцова трупа в България, ще одухотвори историята чрез магията на танца. 50-годишният опит на сцената включва в репертоара на балета изобилие от заглавия с различна стилистика – от неокласика до дързък експеримент, и редица престижни награди.

За музикалната част от спектакъла се грижи Bingo Symphony Orchestra, който е специално сформиран за представлението. В него взимат участие Георги Маринов, Евден Димитров, Орлин Цветанов, София Радилова, Младен Тасков, Стефан Горанов, които са известни джаз, рок, ъндърграунд и класически музиканти, преплитащи своя талант, за да създадат модерни интерпретации на добре познати класики  и произведения на Стравински, Шостакович, Прокофиев, Барток, Чайковски, Пиацола и Шнитке.

Комикът Ники Станоев, познат от българския сериал "Домашен Арест“ и редица други филми, влиза в двойствения образ на Чиновника, който успява да надвие дори и дявола в свят, диктуван от бюрокрацията. Сюжетната линия ни отвежда в абсурден свят в недалечното бъдеще, където обществото е подвластно на корупцията, а оцеляването зависи от танца. Глобалното затопляне е факт и Швейцария е вече островна държава и местонахождение на героите.

Нетрадиционното музикално представление, преплитащо елементи от различни исторически периоди ни повежда на разходка в бъдеще, което носи отпечатъка на миналото. Шоуто разглежда сериозни обществено социални и лични проблеми, пречупвайки ги през призмата на сатирата. The Bingo Project внушава убеждението, че любовта и танца са разковничето на живота.

Лятното турне на The Bingo Project включва градовете Варна, Добрич, Русе и Велико Търново. Билети можете да намерите във всяка каса на EasyPay, както и онлайн на epaygo.bg.


The Bingo Project e съчетание от музикални, танцови, театрални и комедийни елементи








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: