Едната от задържаните служителки на НАП Варна твърди, че е тотомилионер

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:05 / 13.03.2013
2124
Бехтие Османова, която бе задържана заедно с директора на дирекция "Събиране" в НАП - Варна, и с колежката си от отдел "Ревизии" Марияна Димитрова има три луксозни автомобила. Сред тях е и джип супер БМВ в бяло, с което ходи на работа.

Днес стана ясно, че дамата, която е от Кубрат и преди да дойде във Варна е работила в приходната агенция в Разград, е заявила, че е тото милионерка от 2011 г. Тогава бе спечелен джакпотът от 7 млн. лв.

Именно на това наблегнала задържана Османова пред разследващите. В момента се извършва проверка кога и с какво тя е придобила трите си луксозни коли.

Варненски сайт свърза името на Бехтие с депутата от ДПС Хасан Адемов, който бил родственик на Османова. Други източници пък твърдят, че е имало период, когато тото милионерката е била дружка на Рамадан Аталай, също народен представител от Движението.

"Не ми казвате нищо ново", потвърди информацията ни полицейски източник по отношение на твърденията за тото печалбата. Това обаче не означавало, че данъчната инспекторка не е бъркала с голямата лъжица в меда на работното си място.

Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров, когото открихме на съвещание в столицата, заяви, че на този етап от разследването няма да коментира това, до което медиите са се добрали за Бехтие Османова.

Очаква се Марияна Димитрова, тя и директорът на дирекция "Събиране" Мирослав Нонев да влязат в Съдебната палата в петък, ако прокуратурата внесе предложения за постоянен арест на всички или на някой от тях.

Източник: Днес +


Виж коментарите (0)

Още по темата (4):
16.03.2013 Данъчната с джакпота проверявала Гуцанов
15.03.2013 Гледат мярката за неотклонение на арестуваните служители на НАП Варна
14.03.2013 Прокуратурата събра доказателства за 22 нарушения срещу задържаните служители на НАП
13.03.2013 Отстраниха от длъжност задържаните служители на НАП Варна
Още новини от Новини от Варна:
Кенийци завладяха Варна, но аплодисментите бяха за 9-годишният Ди...
Този 42-годишен варненец се бори да остане опора на семейството с...
Как едно варненско семейство започна успешен бизнес в Гърция
Варненските шофьори ще са доволни днес
Дъжд и облаци днес над Варна
Важно за варненци! Има промени в организацията на движението днес...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).