Ефективно наказание за мъж, извършил кражба от магазин за мъжка мода във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:34 / 17.10.2017
2684
49-годишният Асен А. беше осъден на 1 година и 4 месеца лишаване от свобода, които да изтърпи в затвор при първоначален строг режим. Наказанието беше наложено с присъда, в процедура на съкратено съдебно следствие.

На 10 октомври тази година подсъдимият влязъл в магазин за мъжка мода в центъра на Варна и започнал да оглежда стоката с намерение да извърши кражба. Той набелязал луксозен подаръчен комплект с портфейл от естествена кожа и за да отвлече вниманието на продавач-консултанта, поискал да му бъдат показани няколко модела панталони. Докато търговката започнала изважда поисканите дрехи, подсъдимият незабелязано измъкнал от подаръчната опаковка мъжкия портфейл. Междувременно в магазина влязъл друг клиент, след което подсъдимият спокойно напуснал обекта. Малко по-късно липсата била установена и при преглед на записите от видео-охранителните камери били забелязани неговите престъпни действия.

49-годишният мъж е осъждан многократно на лишаване от свобода, с влезли в сила присъди за различни посегателства срещу собствеността. В негова тежест са направените по делото разноски. Присъдата подлежи на обжалване в 15-дневен срок.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).