Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Екипът на Варненския апелативен съд се раздели с важен служител
Автор: Екип Varna24.bg 20:41 / 29.04.2024Коментари (0)4142
©
Днес – 29 април, бе последният работен ден на Ели Тодорова – съдебен секретар в Апелативния съд в продължение на повече от 16 години. Изпращането й започна навръх професионалния празник на юриста и съдебния служител - 16 април, когато бе последното й открито съдебно заседание. В края му съдии и служители я изненадаха с цветя и поздравления, съобщиха от съда.

"За последен път, Ели, ще отнесеш папките с делата в кабинета си, а протоколът от това дело ще е последният, който ще напишеш в дългия си трудов път“, обърна се тогава към нея ръководителят на Търговското отделение Анета Братанова. Тя благодари на Ели Тодорова за достойнството, дисциплината и отговорността, с които се е отнасяла към работата и колегите си. "Ти си от хората - тихи, незабележими, които ден след ден работят по делата преди, заедно и след нас, съдиите. Тези хора изграждат гръбнака на съдебната система. Ще ни липсва начинът, по който ни посрещаш с усмивка и уважение в съдебната зала, и с тихата реплика "Моля, станете, съдът влиза“, каза развълнувано съдия Братанова. Съдебният служител получи цветя от ръководството на съда, съдиите и служителите в Търговското отделение и колегите си секретари.   

Две седмици по-късно Ели отдавна е предала последните протоколи и е изпратила последните писма. За да отвори нова врата в живота си – тази на свободата, по думите на председателя на Апелативния съд. "Вече няма да се притесняваш дали деловодната система ще сработи, дали звукозаписът ще се чува, няма постоянно да бързаш, ще имаш време за себе си и хората, които обичаш. Всичко това наричам "свобода“. Това бе част от поздрава на Ванухи Аракелян. Тя благодари на съдебния секретар за търпението, деликатността и притеснителността, независимо от дългогодишния й опит. Ели Тодорова изрази признателност към колегите си: "Благодаря на всички за съвместната работа. За мен беше чест и щастие да съм част от Апелативен съд – Варна, защото това е привилегия“.

Тодорова се присъединява към съдебната система през 1989 г. като деловодител в Районния съд във Варна. 16 години по-късно влиза в структурата на друг орган на съдебната власт – Окръжната прокуратура, като архивар. А от 2008 до днес се труди достойно в Апелативния съд. Респект за тази всеотдайност!, пишат от Апелативния съд в морския град.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Автомобил на НСО катастрофира - Кирил Петков е бил вътре
Бум на коклюш в България
Стрелба по Роберт Фицо
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: