Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Екосъстезание ще се проведе на 14-ти септември в район "Младост“
Автор: Пламена Николова 16:40 / 10.09.2019Коментари (0)1127
©
Състезанието "Есенно почистване“ ще се проведе в район "Младост“ на 14-ти септември, като част от кампанията "Да изчистим България заедно". За най-активните в почистването са подготвени специални и поощрителни награди по инициатива на кмета на района  Христо Христов. 

Екоакцията за първа година тя ще има и състезателен характер. Право на участие имат всички жители и гости на "Младост“, като за целта се погрижат за чистотата на градинките, парковете, междублоковите пространства и всички места за отдих и спорт. Ръкавици и чували могат да се получат от  10-ти септември до 13-ти септември в сградата на район "Младост", стая 15, от 9.00 часа до 16.30 часа. Регистрацията за участие в състезанието на email: rnmladost@varna.bg  или на тел.: 052 820 784. Крайният срок е до 13 септември 2019г., включително. 

Състезанието ще се проведе в четири категории.

Категория  "Нашето образцово междублоково пространство“ - Участие могат да заявят всички етажни собствености чрез техен представител. Необходимо е да посочат местоположение на обекта, телефон за връзка с организатора. Задължително е да изпратят снимки на email: rnmladost@varna.bg, като поне една от тях трябва да е направена преди започване на облагородяването и почистването, а останалите след мероприятието.

При оценка в категория "Нашето образцово междублоково пространство“  под внимание ще се вземат критерии като: големина на поддържаното пространство, зацветяване, събрани отпадъци, оформление на градинки. Ще бъдат присъдени и съответните награди – пейки, цветарници, посадъчен материал и др.

Категория  "Най-многоброен екип от участници в почистването“ - В тази категория участие могат да заявят всички екипи, които са избрали да почистят обществени терени, паркове, детски и спортни площадки и т.н.  Необходимо е да посочат местоположение на обекта, телефон за връзка с представител на екипа. Задължително е да изпратят снимки на email: rnmladost@varna.bg, като една от тях трябва да е направена преди започване на почистването, като да е видно и колко са участниците в екипа. В категорията наградата ще бъдат билети за постановка – опера или театър.

Категория  "Деца за пример“ - В тази категория участие могат да заявят екипи на училища и детски градини в район "Младост“. Необходимо е да посочат местоположение на терена, който сте избрали да почистите или облагородите, както и телефон за връзка с представител на екипа. Задължително е да изпратите снимки на email: rnmladost@varna.bg, като една от тях трябва да е направена преди започване на почистването, като да е видно и колко са участниците в екоакцията. В тази категория  всички участващи екипи от училища и детски градини ще получат поощрителни награди – спортни принадлежности, които ще бъдат връчени на съответното детско или учебно заведение.

Категория  "Най-малък участник в есенното почистване“ - За тази надпревара очакваме да ни изпратите на email: rnmladost@varna.bg  снимки на най-малките екоактивисти, които с радост помагат на по-големите в почистването. Посочете името на детето, възраст, местоположение на терена, както и телефон за връзка с родител или близък. За най-малкия  участник в есенното почистване и за неговото семейство сме подготвили VIP покана за безплатно цирково представление.

Комисия ще разглежда предложенията  във всяка категория поотделно и ще прави проверки на място. Победителите в съответните категории ще бъдат обявени на 16 септември.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (417) 14%
Добре, но можеше и по-добре (392) 13%
Не се справи (573) 19%
Пълна трагедия (1608) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: