Екшън край Варна: Подпийнал мъж тръгна да спасява "дама", снимаща клип, и отнесе пердах

Автор: Пламена Николова
Коментари (5)
13:50 / 06.04.2020
13660
За трагикомична ситуация, при която има и пострадал, научи Varna24.bg. Очевидци разказаха за медията ни, че вчера следобед са станали свидетели на грозна сцена, при която човек, спуснал се да помогне на "жена" в нужда, е бил нападнат.

"Дойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем в кв. Галата, там има една полянка. Снимаха някакъв клип, или филм, не зная. Не зная и дали са имали разрешително да го правят, бяха с камера и всички "салтанати", нужни за снимките. Явно според сюжета бяха пременили пълен мъж като жена, с розова рокля на цветя, с перука, а други двама-трима разиграват сбиване. Да не говорим, че беше в интервала между 14 и 16 часа, когато трябва да се пази тишина.

Един съсед обаче, пийнал си човека, неделя по обед е все пак, а и работа няма, видял през прозореца, че някакви типове налагат "дамата" от снимачната площадка и се спуснал да помага. Опитал се да ги разгони, да я спасява, нали е кавалер. Вярно, на повечко градуси, но като истински мъж е реагирал. Целият актьорски състав обаче стовари гнева си върху спасителя и човека отнесе пердах пред портата на собствената си къща. Добре, че се спусна едно младо момче тук да помогне, та го оставиха на мира. След това събраха "такъмите" и се изнесоха, защото се заканиха хора да извикат полиция", разказа варненецът, станал очевидец на случилото се.

От пресцентъра на полицията във Варна заявиха за медията ни, че няма подаден сигнал нито по повод струпването на много хора на едно място в квартал Галата, нито оплакване за саморазправа.

Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).