Екшън в кабинета на областния управител, служител арестуван за заплахи

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:31 / 31.03.2017
2460
Както Varna24.bg съобщи Областният управител на Варна Тодор Йотов остана без шофьор. Той бил освободен по взаимно съгласие, тъй като не бил доволен от трудовото си възнаграждение, съобщи за медията ни Тодор Йотов.

Заповед за освобождаване е връчена на шефката на дирекция "Административно -правно обслужване , финанси и управление на собствеността" Силвия Стоилова. Тя не се справяла със задълженията си по време на изпитателния срок, в който се намирала от есента на м.г., казаха още от пресслужбата.

Няма съкратени служители, има структурни промени , каза ден по-рано за " Труд" Тодор Йотов. Стана ясно, че във връзка с освобождаване на служители е имало екшън в кабинета му, стигнало се до намеса на полиция и арестуване на негов подчинен.

Образувано е досъдебно производство по чл.144 ал.2 от НК за заплаха на длъжностно лице, но няма засега привлечен обвиняем . От полицията отказаха информация .


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).