Екшън във Варна! Гониха надрусан шофьор без книжка, заредил гориво и избягал

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (1)
13:57 / 09.06.2017
7740
Вчера около 23:00 часа, близо до кръстовището на ул. «Д-р Пискюлиев» и ул. «Парижка комуна», след като не се съобразява с полицейско разпореждане и не спира за проверка, водачът на Л.А. «Фолксваген» Н.Д. (21 г. от Варна) продължава своето движение. 

На кръстовището на ул. «Дрин» и бул. «Вл. Варненчик» същият преминава на червен забранителен сигнал на светофарната уредба и се отправя в посока изхода на града. 

Полицейски автомобил следва нарушителя, като многократно му подава звукови и светлинни сигнали за спиране. Малко след ПВ Слънчево, Л.А. «Фолксваген» е спрян. 

При извършената проверка е установено, че водачът му Н.Д. управлява автомобила под въздействието на наркотични вещества и без да притежава свидетелство за правоспособност, отнето му временно с принудителна административна мярка за неплатени глоби в размер на над 3100 лв. за различни нарушения на ЗДвП (включително и за шофиране без СУМПС). 

Малко по-рано вечерта е подаден сигнал за това, че същият Л.А. «Фолксваген» е бил зареден на бензиностанция, намираща се на ул. «Девня», с гориво на стойност 40 лв., което не е било заплатено. 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. Мъжът и неговите спътници - А.И. (22 г.), М.С. (23 г.), Ф.А. (22 г.) и непълнолетно момиче, са задържани за срок до 24 часа.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).