Експерт: Инвеститорите трябва да бъдат внимателни при проекти на "зелено"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
16:37 / 21.09.2016
1544
Нека инвеститорите да бъдат внимателни при започване на проекти на "зелено". Това заяви за "Фокус" Добромир Ганев, експерт по недвижими имоти от Варна. 

Той посочи, че те трябва да планират достатъчно добре своите финансови източници, да проучат доколко и в кой момент клиентите са активни на пазара на продажби на "зелено", защото има много клиенти, които изобщо не искат да поемат рискове преди издаването поне на Акт 14 на сградата.

Инвеститорите са длъжни да преценяват дали изобщо да започват подобни проекти защото има такива, които не са достатъчно добре финансово подкрепени и разчитат само на продажби на "зелено". "Без да са проучили пазара, първо строят, пък после мислят на кого ще продават", обясни още Добромир Ганев. 

Според него медиите в момента коментират интереса от страна на купувачите, увеличаването на обема от сделки и само поради това започва реализацията на проекти. 

"Нито една от страните не е заинтересована от лошо развитие и проблеми на нито един от проектите в града. Проблеми при неговата реализация, което означава проблеми за тези, които са вложили някакви пари към настоящия момент. Това е съветът, който мога да дам на инвеститорите, които искат да реализират нови проекти", завърши Добромир Ганев.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).