Ето до какво водят междусъседските войни във Варна

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:34 / 20.11.2017
4484
Случаят, за който читателка на Varna24.bg алармира, че "луд и агресивен урод изхвърля улични животни през шестия етаж", се оказа дългогодишна междусъседска война, която въвлича с невярна информация странични хора, научи медията ни.

Както вече съобщихме след публикацията ни полицията се зае с разследване по случая

Проверка установила, че мъжът, който живеел сам, не само не е наранявал животни, но дори извикал съсед да му помогне за спасяването на малко коте, което заклещило главата си в буркан. 

От известно време човекът правел ремонт в апартамента си и шумът късно вечер смущавал покоя на живеещите в блока. Съседите, които от години били в конфликт с него, разказали на неподозираща девойка, обичаща животните, че той е луд и агресивен, че прибира улични животни и след това ги изхвърля. Така се стигнало до разказа за застрашеното беззащитно коте, което живеело в апартамента му и ходело по парапета на терасата.

След разговор със съседите станало ясно, че никой никога не е виждал мъжа да изхвърля животни през терасата си, но на принципа на разваления телефон и подхвърлени реплики тръгва мълвата из квартала.

Целта на съседите била да изгонят от входа мъжа, с който от дълги години били в пререкания, но в действителност няма констатирано престъпление спрямо улични и беззащитни животни.  

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).