Фабрика за пастет на тезгяха заради дългове

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:31 / 28.10.2009
607
Фабрика за пастет във Варна е обявена за публична продан заради неизплатени дългове. Това показва справка в Регистъра за публични продажби на Камарата на частните съдебни изпълнители. Фабриката е с площ от 2 820 кв.м., като включва етаж от административна сграда и хранителен блок на два етажа. Намира се в Западна промишлена зона и в изградена изцяло съобразно европейските изисквания за системи на контрол на качеството.

Имотът се продава заради неизплатени задължения на собственика - ЕТ „Картел - Валентин Янев", към Държавен фонд "Земеделие". Началната обявена цена на фабриката е 1 194 000 лв. Имотът обаче има тежест - ипотека за 970 000 евро главница и дължимите лихви и разноски.

За публична продан във Варна са обявени още ресторант на два етажа в кв.Левски, кафе-аперитив в центъра, сладкарница в кв.Трошево, няколко апартамента, къщи и парцели.

За публична продажба в началото на месеца бе обявен и хотелски комплекс "Астория" в курорта „Златни пясъци". Хотелът се отнема от собственика заради неизплатени задължения. Началната обявена цена на имота е 3,019 млн. лева.

Нов собственик се търси и за лек автомобил "Мазда" 6, произведен през 2004 г. Колата има навъртяни 132 181 км, а сред екстрите й са климатик, борд компютър и централно заключване. Има и повреда на скоростната кутия. Возилото се отнема от варненска фирма, задлъжняла на друга фирма от морската столица. Началната обявена цена на автомобила е 8 160 лв.

Източник: Дарик


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).