"Фениксите" се нуждаят от помощ, за да заминат на фестивал в Созопол

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:08 / 24.06.2019
2243
Уникалната варненска театрална формация "Феникс" се нуждае от помощ, за да замине на 14-тия Международен младежки фестивал на изкуствата “Музите" в град Созопол, споделиха чаровните артисти за Varna24.bg.

Театрална формация "Феникс 2009" от Варна се занимава от 10 години активно с любителски театър. Това, което ги прави уникални е усилието им през всички години да подкрепят младежите в неравностойно положение, да им предоставят поле за творческа изява и да им дадат възможност за развитие, да ги мотивират, че независимо от здравния си статус могат да следват мечтите си. В екипа на формацията са събрани младежи с най-разнообразен социален и здравен статус- младежи с физически, интелектуални, психически и други проблеми и ежедневно доказват, че освен предизвикателства, пред тях има и много цветни възможности.

Ето какво още споделят "Фениксите":

Имаме желанието да участваме в 14-ти Международен младежки фестивал на изкуствата “Музите" в град Созопол и са ни необходими 2640лв за записване за участие. За жалост нямаме много време, но имаме силното желание и вярваме, че ще се справим с вашата помощ. Паралелно с тази кампания сме си направили и благотворителен базар в Информационния център на Община Варна, за да успеем да съберем средства за този фестивал, така че заповядайте и там. До 1 юли трябва да сме заявили участие. Така че, стискаме палци да се справим и да отидем, а отидем ли - да спечелим награди!

Формацията ни е от 11 члена, а цената за участие е 240 лв на човек. Ще бъде чудесно, ако можете да ни помогнете да сбъднем мечтата си и участваме в Международния т фестивал на изкуствата "Музите".

Желаещите да помогнат могат да го направят тук https://helpkarma.com/campaign/uchastie-na-feniksite-vav-teatralen-festival-545

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).