Фениксите търсят подкрепа, за да спретнат чуден юбилей

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
12:03 / 07.08.2019
1460
Сладурите от театрална формация "Феникс" потърсиха помощ чрез платформата helpkarma, за да сбъднат мечтата си за организирането на голям рожден ден по повод 10-годишния юбилей от създаването на трупата, научи Varna24.bg. Ето какво съобщават там: 

Ние сме Театрална Формация "Феникс" от гр. Варна- единствената формация в България, в която на една сцена, рамо до рамо, се изявяват хора със и без увреждания.

Преди почти 17 години, през есента на 2002, група младежи със сензорни и физически увреждания се събират и решават да покажат на какво са способни, отдавайки живота си на своята първа и единствена "любов" – театъра, а през 2009 г. част от актьорите се отделят от първоначалната формация и създават Сдружение "Феникс, 2009", на което кръщават и новата театрална формация.

Постепенно към "Феникс" се присъединяват и хора без увреждания, за да помогнат на своите вече колеги и приятели да се интегрират в обществото с помощта на театралното изкуство и така до днес.

Към днешна дата, театрална формация "Феникс" сме горди носители на множество награди и признания  конкурси и фестивали, вече имаме реализирани общо 11 спектакъла,  под режисурата талантливия и отдаден Свилен Стоянов от ДТ "Стоян Бъчваров". 

На 9 Септемри празнуваме своя десети рожден ден и имаме желанието този юбилей да е запомнящ се за всички участници, приятели и съмишленици на формацията.

Имаме нужда от Вашата помощ за да успеем да го организираме и осъществим както сме си мечтали винаги - с много гости, подаръци и усмивки. 

За част от разходите сме събрали средсвта, за други сме си намерили съмишленици, които да помогнат... остана още малко, за се случи така, както си го представяме и винаги сме мечтали. 

Това, за което остана да подсигурим е следното:

- DJ и Анимация

- Кетъринг

- Торта

- Подаръци

Ние сме хора, които вярват, че мечтите се сбъдват, дори най-смелите, за това вярваме и че този рожден ден ще бъде вълшебен с общи усилия!

Благодарим от сърце!

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
С бавни темпове: Ремонтът на този емблематичен за Варна хотел про...
Хубавото време се разваля, дъжд и гръмотевични бури очаква Варна
Кметът Коцев поздрави всички именици и български военни
Трафикът по пътя София - Варна е изключително натоварен
Коалиция ГЕРБ - СДС регистрира листата си с кандидати за народни ...
Добра новина от Варна: Строят се нови кораби


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).