Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Феноменът "Mamma Mia!" идва във Варна
Автор: Пламена Николова 10:17 / 08.04.2019Коментари (0)1223
©
Тоталният хит на Националната опера с Орлин Горанов, Ники Сотиров, Влади Михайлов, Симеон Владов, Весела Делчева и Деница Шопова ще се пренесе в Летния театър край морето за 5 поредни летни вечери. 

Преди по-малко от година водещият оперен театър в България започна нещо революционно. След доказания си дългогодишен успех с оперни и балетни шедьоври, отдавна оценени не само от родната публика, но и в Русия, Япония, Полша, Германия, Италия, Гърция,  трупата, водена от академик Пламен Карталов пое по пътя на световният мюзикъл. С премиерата на мега хита Mamma Mia! миналото лято София беше буквално взривена. В респектиращата сграда на Софийска опера и балет на ул. Врабча ставаха епични битки за така желаните от всички билети, които свършваха пред очите на дългата опашка. На представленията се появи нова свежа и млада  публика, която не бе влизала в сградата до този момент. Еуфорията достигна своят връх на третия летен фестивал в Белоградчик "Опера на върховете“, където освен хора от региона и арт туристи от София, се появиха стотици фенове от съседните нам държави и цяла Европа. Цяла седмица в малкия град звучаха хитовете на АББА и всеки искаше да се снима със звездите Весела Делчева, Деница Шопова, Люси Козарева, Ники Сотиров, Влади Михайлов, Орлин Горанов, Симеон Владов и много други, част от елитния спектакъл.

Тази година Мамма Mia! се завръща с пълна сила и ще направи двумесечно Лятно турне из страната. Сандански, Белоградчик, Албена, Варна, Созопол, Пловдив и София ще бъдат озарени от историята на младата Софи, която търси истината за баща си в деня на сватбата си на малък гръцки остров.

За гражданите и гостите на Варна ще има пет последователни представления на 29, 30, 31 август и 1 и 2 септември от 20:00 часа на сцената на Летния театър. Специално за тези спектакли операта закупува най-модерната озвучителна техника и песните на шведската група, изпълнени от невероятните ни артисти, ще звучат като на най-добрите световни сцени!

Феноменът Мамма Mia! създаде една нова многохилядна публика, която разбра, че вече не е нужно да лети до Лондон и Ню Йорк, за да гледа завладяващ мюзикъл. Това вече е факт на малката софийска улица Врабча 1, в сградата на най-силната и активна арт институция в България - Софийската опера и балет! 









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: