Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Фенове очакват отново невероятната Бриана от Варна на сцената на "България търси талант"
Автор: Пламена Николова 12:24 / 21.04.2022Коментари (0)1663
© Фейсбук
Фенове от Варна и страната са притеснени, че тяхната любимка Бриана Петрова няма да се появи отново на сцената на един от най-гледаните формати "България търси талант", научи Varna24.bg.

Слънчевата Бри предизвика фурор с участието си на 17 април, когато остави жури и публика без дъх с професионалното си поведение на сцената, където 12-годишната фурия свири, пя, танцува и демонстрира завидни умения по актьорско майсторство.

"Брияна от Варна не беше включена в анонса за следващото предаване и това е учудващо, при условие, че в този формат търсим талант. Какъв по-достоен пример за дисциплина, упоритост и букет от качества за младите хора от това крехко момиченце, което доказа не само дар, даден от Господ, но и умения, натрупани с много труд и всеотдайност. За жалост като че ли повече се поставя акцентът върху скандалното и онова, което провокира първични емоции у публиката. Недоумение предизвиква фактът, че хора, които трошат орехи със задните си части и други, които се разхождат голи по сцената със секс куклите си, биват толерирани. Това ли е примерът за децата, които по това телевизионно време също са пред екраните? "България търси сеир", или "България търси талант?", гласи коментар, изпратен до медията ни. 

Безспорен факт е, че Бриана завладя публиката и спечели журито с нейното представяне. Тя бе аплодирана бурно от жури и публика, като получи безапелационна оценка от 4 "Да".

Коментарите от страна на журито бяха, че Бриана изнесе един невиждан досега спектакъл и харизмата и присъствието, които носи, ще я водят само към нови успехи. Един прекрасен глас, изключително присъствие и доказателство с участието си, че сцената я обича. Хиляди фенове от цяла България искат да я видят отново на сцената.

Чаровната представителка на морската ни столица със своя уникален глас и визия и балет Art Dance Junior с хореограф Иван Христов, поднесоха един вълнуващ спектакъл.

Именно затова нейни приятели, съученици и напълно непознати хора, впечатлени от талантливото варненско дете, настояват да й бъде даден шанс да продължи напред и се бори за заслужена победа. 

Припомняме, че Бриана е ученичка от СУ "Гео Милев", носителка на титлите "Малка Мис Свят“ - 2019 г. и "Малка Мис Планета“- 2020 г.

Освен като модел, тя участва и в много национални и международни конкурси, от които има спечелени над 110 златни медала и много Гранд При награди от цял свят - с пеене, танци и пиано.

Бри е възпитаничка на музикалния педагого Мила Маврова, участвала е в няколко филма и в най-мащабната продукция на Държавна опера Варна – мюзикъла "Цар Лъв“.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Катастрофи в България
План за възстановяване и устойчивост на България
49-ото Народно събрание
Стрелба в Москва
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: