Фестивал на здравословния живот "Здравей Здраве" предстои във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
10:01 / 27.09.2016
1067
На 1 и 2 октомври във Фестивален и конгресен център Варна ще се проведе фестивал на здравословния живот "Здравей Здраве".

Целта на фестивала е да провокира интереса на гражданите към здравословния начин на живот във всички негови аспекти: физическо, емоционално, ментално и духовно здраве. В рамките на разнообразни инициативи се представят широка гама от естествени начини за възстановяване на здравето и за предотвратяване на заболявания и сепоощрява използването на здравословни стоки и услуги. 

Фестивалът е трибуна на холистични лекари, консултанти, лектори, терапевти,хора, занимаващи се с психологична помощ, треньори на лечебни двигателни техники, които представят един впечатляващ и завладяващ свят в полза за здравето.

Фестивалът "ЗдравейЗдраве" се провежда за пръв път през октомври 2010 година в гр. Пловдив. В годините след това инициативата е подета и от други градове в страната - Казанлък, Троян, Търговище, Кърджали, Ямбол. Навсякъде фестивалът се организира от граждански инициативни комитети. 

Лектори, терапевти, инструктори безплатно ще споделят с посетителите своите знания и умения. 

В това издание на фестивала участие ще вземат известни лектори, лечители, спортисти и др., в това число д-р Валери Шакола, д-р Иван Джеджев, д-р Тодор Господинов, известния билкар Емил Елмазов, инструктура по йога и обща физическа подготовка Емил Златев, специалиста по здравословно хранеен д-р Таня Грандева, преподавателя от школата на Норбеков г-жа Гузал Тажибаева, и много други. Програмата на фестивала предвижда паралелни лекционни и практически сесии. 



Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Супер новина за всички малчугани във Варна!
Само на 10 км от Варна, туристка коментира: Това е моят любим пла...
Предложение: Паркингът на "Колхозен пазар" да стане градска гради...
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).