Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Фестивал ще радва варненци с безплатни подаръци
Автор: Пламена Николова 08:37 / 25.06.2019Коментари (0)1493
©
Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци и гостите на града на арт фестивала "Сръчко".

Зумба фитнесът ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли от 19 часа и ще е с продължителност по 1 час. Тренировките ще бъдат водени от Ани, Андриана и Мануел от клуб "Макси Фит".

Пилатес тренировката ще бъде водена от Мария Тонева и ще се проведе на 13-ти юли. Тя е международно сертифициран инструктор по Пилатес, Табата, HIIT, Personal rehab fitness training, Pilates rehabilitation. Тренировката ще се проведе от 10 часа, с продължителност 40 мин.

Заниманията са уместни и полезни за мъже и жени от всякаква възраст, родители с деца.

На феста ще се проведе и медиация с тибетски звънкови купи. Тя ще бъде водена от Светлана Урумова. Дататая е 6-ти юли от 9 часа. Фините звуци на тибетските купи настройват на универсални вселенски честоти. По този начин се постигат: медитативно състояние по напълно естествен начин; дълбока релаксация и намаляване на стреса; баланс на чакрите; синхронизиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка.

След тренировките треньорите ще са на разположение на всички желаещи да направят концултация с тях.

Арт фестивалът "Сръчко" ще се проведе в Приморския парк във Варна - между Морското казино и сцена "Раковина". За 3-то поредно лято той ще радва варненци и гости на града от 5-ти до 18-ти юли. В него ще вземат участие над 100 майстори на ръчно изработени произведения на изкуството от България и чужбина. Те ще изработват на място с грънци за дома и градината. Посетителите ще се запознаят и с тайните на дърводелството. Гостите ще се докоснат и до тънкостите на тъкането.  Ще има и изложители с мед, бижута, натурална козметика, детски книжки, майстори на рисуването с къна.

Организаторите са подготвили и още много изненади за малки и големи. Представители на Варненския свободен университет - катедра "Информатика", ще представят Scratch на всички желаещи, които ще се докоснат до тайните на средата за програмиране, в която се създават анимирани истории, интерактивни игри и сценарии за филми. 

Клуб  FUNтазия ще запознаят родителите и децата с "Емоционална интелигентност и социално-емоционални компетенции. ОфисГруп България и Jolly ще предоставят през цялото време безплатен детски кът за всички малчугани и още много други интересни, любопитни и полезни неща.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Матури 2024 г.
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: