Фестивал ще радва варненци с безплатни подаръци

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
08:37 / 25.06.2019
1524
Безплатни тренировки по зумба, пилатес и Медитация с тибетски звънкови купи ще радват варненци и гостите на града на арт фестивала "Сръчко".

Зумба фитнесът ще се проведе на 6-ти и 7-ми юли от 19 часа и ще е с продължителност по 1 час. Тренировките ще бъдат водени от Ани, Андриана и Мануел от клуб "Макси Фит".

Пилатес тренировката ще бъде водена от Мария Тонева и ще се проведе на 13-ти юли. Тя е международно сертифициран инструктор по Пилатес, Табата, HIIT, Personal rehab fitness training, Pilates rehabilitation. Тренировката ще се проведе от 10 часа, с продължителност 40 мин.

Заниманията са уместни и полезни за мъже и жени от всякаква възраст, родители с деца.

На феста ще се проведе и медиация с тибетски звънкови купи. Тя ще бъде водена от Светлана Урумова. Дататая е 6-ти юли от 9 часа. Фините звуци на тибетските купи настройват на универсални вселенски честоти. По този начин се постигат: медитативно състояние по напълно естествен начин; дълбока релаксация и намаляване на стреса; баланс на чакрите; синхронизиране на лявото и дясно полукълбо на мозъка.

След тренировките треньорите ще са на разположение на всички желаещи да направят концултация с тях.

Арт фестивалът "Сръчко" ще се проведе в Приморския парк във Варна - между Морското казино и сцена "Раковина". За 3-то поредно лято той ще радва варненци и гости на града от 5-ти до 18-ти юли. В него ще вземат участие над 100 майстори на ръчно изработени произведения на изкуството от България и чужбина. Те ще изработват на място с грънци за дома и градината. Посетителите ще се запознаят и с тайните на дърводелството. Гостите ще се докоснат и до тънкостите на тъкането.  Ще има и изложители с мед, бижута, натурална козметика, детски книжки, майстори на рисуването с къна.

Организаторите са подготвили и още много изненади за малки и големи. Представители на Варненския свободен университет - катедра "Информатика", ще представят Scratch на всички желаещи, които ще се докоснат до тайните на средата за програмиране, в която се създават анимирани истории, интерактивни игри и сценарии за филми. 

Клуб  FUNтазия ще запознаят родителите и децата с "Емоционална интелигентност и социално-емоционални компетенции. ОфисГруп България и Jolly ще предоставят през цялото време безплатен детски кът за всички малчугани и още много други интересни, любопитни и полезни неща.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).