Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Фестивалът "Усмихни се, Карин дом" събира деца и родители с народни носии във Варна
Автор: Пламена Николова 10:32 / 30.08.2019Коментари (0)1801
©
За пета поредна година слънчевият двор на Карин Дом в сърцето на Морската градина на Варна, ще се преобрази в още по-красиво място, за да посрещне благотворителния Семеен фестивал "Усмихни се, Карин дом".

На 14-ти и 15-ти септември от 10:00 до 22:00ч фестивалът отново ще предложи забавления за цялото семейство – детски кът и работилници за най-малките, спортна зона за ентусиастите, вкусно барбекю и крафт бира, сладки изкушения и напитки за всеки вкус. Открита сцена ще събере музиканти​ ​и танцьори, които ще подправят с творчеството си този празник на усмивките. А в спортната зона ще може да премерите сили със своите колеги в игра на народна топка или да надхвърлите себе с нов личен рекорд.

Ето какво още съобщават организаторите:

Тази година темата на нашия фестивал е "Под ритъма на българския фолклор". Ще се забавляваме в духа на народните песни и танци, които и до днес пулсират в душата на българина. Ще видим позабравени български занаяти и занаятчийски базар на талантливи дизайнери.

Дрескод на събитието: народна носия/ риза и разбира се - усмивка :)

Богатата програма и забавления ще позволяват всяко семейство да прекара тук целия уикенд със семейството и приятелите си, благодарение на широките площи за пикник, разнообразието от храни, напитки и детски ателиета през целия ден. Уверете се сами :)

Това, което превръща "Усмихни се“ в уникален фестивал е не само прецизната организация, но и неговата основна идея – Забавление с кауза. Събраните по време на фестивала средства (от спонсори, дарение за вход, участие в томбола и закупени продукти, работилнички) се използват за благородната кауза на Карин дом. Едно събитие от варненци за варненци, от всички нас за най-уязвимите - децата...

През 2015г. след първото издание на фестивала "Усмихни се", Карин дом откри група "Усмивка“ за деца с комплексни нужди и група "Малки+" за деца с комуникативни затруднения, а през 2019г. фестивалът ще подкрепи новосъздаденият от Карин дом “Център за семейно-медиирана интервенция", който въведе иновативна за България услуга, в която семейството е движещата сила.

Можете и вие да подкрепите Каузата на Карин дом като изберете да прекарате един приятен фестивален уикенд заедно с нас!

Очакваме Ви! 

Повече информация за събитието вижте на: www.smile.karindom.org

Карин Дом , който тази година отпразнува своя 23-ти рожден ден, е организация с водеща роля в предоставянето на професионални услуги за деца със специални нужди и техните семейства. През годините Карин дом се развива и израства като терапевтичен център за деца със специални потребности, в който работят висококвалифицирани специалисти: кинезитерапевти, рехабилитатори, логопеди, психолози, специални педагози, социални работници. Годишно, Карин дом подкрепя над 300 деца и семейства и обучава над 1200 специалиста.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: