Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Филип Киркоров каза какво ще покаже на децата си във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 17:32 / 17.09.2017Коментари (0)2393
© 24 часа
Частният самолет на краля на руската естрада Филип Киркоров кацна с час закъснение на столичната аерогара. "Така е по-лесно, отколкото да ви карам да идвате до Варна, за да се срещна с вас", пошегува се той с журналистите.

Веднага след кратката пресконференция отлетя, защото тази вечер е първия му концерт от турнето му у нас с мегашоуто му "Аз" ("Я"). Той е в Русе. Проектът, посветен на 50-годишнината на Киркоров е супермащабен. От Русия са пристигнали над 100 тона техника и 100 души персонал.

Киркоров се появи на пресконференцията заедно с двете си деца - Алла-Виктория и Мартин-Кристо, които явно бяха уморени от полета, но баща им само с едно "шшш" въдворяваше ред. До него беше баща му Бедрос Киркоров, както и леля му, която се грижи за децата.

"В Пловдив ще им покажа паметника на Альоша, във Варна - любимата ми Морска градина - там съм израснал, а в София ще се поразходим по бул. "Витоша" - от "Шератон" до НДК, както ми стана традиция при турнетата в България", каза Киркоров. Той иска да предаде на децата си цялата си любов към България такава, каквато я е наследил от своите родители.

Киркоров е много въодушевен от турнето си у нас, което приема като своеобразен "изпит". Казва, че българската публика никога не го е предала. С нетъпрение очаква срещите си с българските си приятели, особено с Георги Христов, когото чувства като брат, пише "24 часа". Българските му приятели били първите, които го поздравили за рождения му ден.

"Имам с какво да се похваля, да покажа, да изненадам с тази програма. Голям разкош е на 50 години да мога да си позволя това шоу без да мисля за разноските", казва певецът, който с "Я" при десетдневен маратон всеки път препълни Кремълския дворец, а и зали по цял свят. Подобен успех преди него е имала само Алла Пугачова, с която продължават да бъдат с приятелски взаимоотношения.

Филип Киркоров без съмнение е най-успешният артист в руската история, който поставя все по-висока летва с всяка следваща продукция.

Новото шоу "Я" е високотехнологична програма, в която са задействани 80 артиста, подбрани от цяла Русия. Сцената е окъпана в светлина, има огромни трансформиращи се екрани, уникални костюми и хореография.

Мащабната продукция е дело на легендарния режисьор Франко Драгоне, известен с режисура на спектаклите на Цирк Дю Солей и на бляскавото шоу на Селин Дион A New Day. Всъщност Дион запознава Киркоров с Драгоне, а той му обещава да направи такова шоу, което да покаже по нов начин истинската му същност. И успява.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Реформи в БДЖ
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
49-ото Народно събрание
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: