Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Филм за възрастни се появи на рекламно съоръжение край Общината
Автор: Пламена Николова 14:52 / 17.10.2019Коментари (0)3208
© Varna24.bg
Въпросното съоръжение
Филм за възрастни се завъртя за около час на рекламно съоръжение, намиращо се в близост до сградата на Община Варна в центъра на Варна, научи Varna24.bg.

Кадрите с "горещи" сцени са били излъчвани в интервала от 20 до 21 часа снощи, а сред версиите за недоразумението са хакерска атака и шега на тинейджъри, коментира за медията ни Пламен Цонев, управителят на фирма "Ибрандинк“ ООД, стопанисваща съоръжението.

"Станалата е техническа грешка. Съоръжението има функцията тъч скрийн, която по принцип е изключена. Когато е купувано е поръчвано с тази функция с идеята, ако се правят някакви приложения за минувачите, да търсят информация посредством тази функция. Тъй като правихме профилактика няколко дни по-рано и на компютъра, възможно е техниците при тази профилактика на уиндоуса да са задействали функцията. Допускаме, че вследствие на това тинейджъри като са минавали са се възползвали и са отворили този браузър, за да пуснат това съдържание. Веднага, щом получихме сигнал, изключихме съоръжението. Другата версия, по която работим, е хакерска атака.

Не изключваме възможността в това предизборно време да се касае за хакерска атака и посегателство над компютъра ни. Аз съм по-склонен да смятам обаче, че е първия вариант, макар че възниква въпросът как са разбрали тези случайни минувачи, че е задействана функцията тъч скрийн. Проблемът е своевременно решен, всяко съоръжение е локално и има самостоятелен компютър, така че няма опасност това да се случи и на друго място. Изпратихме техниците да направят диагностика и проследят какво точно се е случило и тепърва ще се изясни какъв е проблемът", каза Пламен Цонев. 

Рекламното съоръжение е елемент от типа "външна реклама“ и представлява "LCD информационен дисплей“, с обща рекламна площ 2,27 кв. м.. Собственост е на "Ибрандинг“ ООД. Монтирано е на бул. "Осми Приморски полк“, след кръстовището с бул. "Сливница“, на тротоара пред бизнес сграда, върху част от терен, който е публична общинска собственост. За рекламната позиция и предоставеното право на разполагане на рекламно- информационния елемент, дружеството плаща ежемесечен наем на общината, съгласно разрешение за монтаж и договор за наем. Веднага след подадения сигнал, фирмата е уведомена, а съдържанието - спряно. От фирмата са обяснили, че е станала грешка и случаят е в процес на изясняване“, коментираха за Varna24.bg от пресцентъра на Община Варна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: