Филм за възрастни се появи на рекламно съоръжение край Общината

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:52 / 17.10.2019
3242
Филм за възрастни се завъртя за около час на рекламно съоръжение, намиращо се в близост до сградата на Община Варна в центъра на Варна, научи Varna24.bg.

Кадрите с "горещи" сцени са били излъчвани в интервала от 20 до 21 часа снощи, а сред версиите за недоразумението са хакерска атака и шега на тинейджъри, коментира за медията ни Пламен Цонев, управителят на фирма "Ибрандинк“ ООД, стопанисваща съоръжението.

"Станалата е техническа грешка. Съоръжението има функцията тъч скрийн, която по принцип е изключена. Когато е купувано е поръчвано с тази функция с идеята, ако се правят някакви приложения за минувачите, да търсят информация посредством тази функция. Тъй като правихме профилактика няколко дни по-рано и на компютъра, възможно е техниците при тази профилактика на уиндоуса да са задействали функцията. Допускаме, че вследствие на това тинейджъри като са минавали са се възползвали и са отворили този браузър, за да пуснат това съдържание. Веднага, щом получихме сигнал, изключихме съоръжението. Другата версия, по която работим, е хакерска атака.

Не изключваме възможността в това предизборно време да се касае за хакерска атака и посегателство над компютъра ни. Аз съм по-склонен да смятам обаче, че е първия вариант, макар че възниква въпросът как са разбрали тези случайни минувачи, че е задействана функцията тъч скрийн. Проблемът е своевременно решен, всяко съоръжение е локално и има самостоятелен компютър, така че няма опасност това да се случи и на друго място. Изпратихме техниците да направят диагностика и проследят какво точно се е случило и тепърва ще се изясни какъв е проблемът", каза Пламен Цонев. 

Рекламното съоръжение е елемент от типа "външна реклама“ и представлява "LCD информационен дисплей“, с обща рекламна площ 2,27 кв. м.. Собственост е на "Ибрандинг“ ООД. Монтирано е на бул. "Осми Приморски полк“, след кръстовището с бул. "Сливница“, на тротоара пред бизнес сграда, върху част от терен, който е публична общинска собственост. За рекламната позиция и предоставеното право на разполагане на рекламно- информационния елемент, дружеството плаща ежемесечен наем на общината, съгласно разрешение за монтаж и договор за наем. Веднага след подадения сигнал, фирмата е уведомена, а съдържанието - спряно. От фирмата са обяснили, че е станала грешка и случаят е в процес на изясняване“, коментираха за Varna24.bg от пресцентъра на Община Варна.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).