Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Гледаме най-добрите филми на годината по време на София Филм Фест във Варна
Автор: Екип Varna24.bg 13:24 / 08.03.2018Коментари (0)2187
©
От 16-ти до 23-ти март 2018г., в залите на Фестивален и конгресен център ще се проведе деветото издание на София Филм Фест във Варна В рамките на десет дни фестивалът ще предложи на своите верни фенове 18 от най-новите световно признати ленти на голям екран. Откриването ще се състои на 16-ти март от 19:00 часа с първия филм, предвиден в програмата – големият победител от 30-ите Европейски филмови награди и носител на Златна палма от Кан – "Квадратът“ на Рубен Йостлунд.

Варненската публика ще има шанса да преживее невероятните истории на хитови заглавия, постигнали значителен успех на едни от най-престижните кинофестивали в света.

В селекцията на София Филм Фест във Варна 2018 присъстват филми като: "Нелюбов“ на Андрей Звягинцев – носител на наградата на журито от фестивала в Кан, "Невидима Нишка“ на Пол Томас Андерсон, удостоен с Оскар и БАФТА 2018 за най-добър дизайн на костюми и възхитилият Венеция "Фокстрот“ на израелския режисьор Самуел Маоз, който заслужено получи 3 приза, сред които и голямата награда на журито "Сребърен лъв“, наградата Атина’17  за най-добър режисьор и буквално "обра“ наградите Тел Авив’17.  

Стилният подбор включва още необикновения "Луната на Юпитер“ на Корнел Мундруцо, който спечели Остин '17 – Най-добър режисьор на фантастичен филм и носителят на големите награди на Бон’17 и Сънданс’17 –"Убийство в Кайро“.

В програмата на фестивала с удоволствие откриваме и добре познати имена като невероятната Даян Крюгер и филма "Без милост“, за който получи приза за най-добра актриса в Кан и "Проектът Флорида“ с участието на удостоения със Златна мечка на Берлинале за цялостен принос в киното - Уилям Дефо.

Тазгодишното издание на София Филм Фест във Варна впечатлява с бляскава и интригуваща селекция, обединяваща признати заглавия с различен поглед върху вечни проблеми, в която всеки може да открие новото си любимо кино преживяване.

Билетите са в продажба касите на ФКЦ на редовна цена от 8лв, 6лв. за учащи, студенти и хора в неравностойно положение и 5 лв. при закупуване на 5 или повече билета. Пълната програма, както и допълнителна информация на страницата на събитието тук: https://www.facebook.com/SFFVarna/. 








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Академичната общност излиза на протест
Лято 2024
Парламентарни избори 2024
Матури 2024 г.
24 май: Ден на славянската писменост и култура
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: