Глобиха ексхибиционист, снимал се гол в мол във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:30 / 01.03.2024
1375
Самовлюбен варненец, издигнал в култ голото си тяло, бе глобен. Причината е, че заснел себе си както майка го е родила на публично място – в мол.

Случаят с ексхибиционистът е от 15 декември миналата година. В ранния следобед 42-годишен мъж отишъл с автомобила си на паркинга на варненски мол, на едно от подземните нива, съблякъл се гол и започнал да си прави видеоклип, като се разхождал около колата си.

Бил видян от преминаваща наблизо жена, която направила видеозапис и показала на продавач-консултант в един от търговските обекти. Била уведомена охраната на мола и извършен преглед на видеоохранителните камери, където също са били регистрирани непристойните действия.

Заведено е дело срещу мъжа. Днес Варненския районен съд прие, че безспорно с поведението си той е нарушил обществения ред и спокойствие на гражданите, възприели деянието му, което има характеристиките на непристойна проява, доколкото е извършено на публично място, в оживен район и в светлата част от денонощието, когато поведението на лицето е могло да бъде възприето от голям кръг граждани, включително малолетни лица. Проявата е в разрез с етичните обществени норми, но поради своята по-ниска степен на обществена опасност деянието не съставлява престъпление по смисъла на Наказателния кодекс, а административно нарушение. Съдът прие, че е налице основание за налагане на административно наказание между средния и максималния размер, предвиден в разпоредбата на Указа за борба с дребното хулиганство, а именно - глоба в размер на 400 лева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).