Глобиха непоправима проститутка, търгувала с ласки по пътя Варна-Бургас

Автор: Пламена Николова
Коментари (4)
12:01 / 09.09.2020
4109
В бързо производство, за получаване на нетрудови доходи чрез проституция, съдът наложи административно наказание  "глоба“ на 35-годишна жена, съобщиха от пресслужбата на Районен съд - Варна.  

Деянието, наказуемо по чл. 329, ал. 1 от Наказателния кодекс, е осъществявано нееднократно за времето от 31 януари до 29 юли тази година. През този период неведнъж подсъдимата е била засичана да предлага сексуални услуги на клиенти в района на стария път Варна - Бургас. От справки по делото се установява, че през това време за подсъдимата липсват данни за регистрации като безработна, относно сключени трудови договори, за внасяне на самоосигурителни или здравни осигуровки. Тя не се е занимавала с общественополезен труд, като същевременно чрез проституция си набавяла нетрудови доходи по неморален начин. Само през посочения период органите на полицията са връчили на подсъдимата общо 5 предупредителни протокола да не извършва подобна дейност. При последния случай от 29 юли т. год., подсъдимата била хваната да предлага сексуална услуга на клиент в спрян автомобил край отбивката за местност "Боровец“.

35-годишната жена е с чисто съдебно минало. По внесено от прокуратурата постановление, съдът я освободи от наказателна отговорност, като й наложи административно наказание – глоба, в размер на 1000 лева. Решението на Районен съд – варна подлежи на обжалване в 15-дневен срок.


Виж коментарите (4)
Още новини от Новини от Варна:
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина
Варненски блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).