Гневни варненци: Преименувайте улицата ни на "Поточе", "Плавателна", "Речна" или "Езерна"!

Автор: Пламена Николова
Коментари (3)
11:46 / 10.03.2018
9553
Читател на Varna24.bg се свърза с нашата медия, за да сподели: "Здравейте,
От името на живущите на и около ул. "13-та" Ви изпращам жалба. Моля да се вземе под внимание и да се доведе до знанието на всички заинтересовани лица.

Жалба
от жителите на ул. "13-та", местност "Траката"
и други граждани на Варна

Уважаеми г-н Портних,
Уважаеми г-н Балабанов,
Уважаеми г-н Гарбузов,
Уважаеми г-н Бузев,

Улица "13-та" е срещу входа на резиденция "Евксиноград" и стига чак до кв. "Виница". По нея преминават хората, живеещи на тази улица и в кв. "Виница", а също така техни гости, деца и родители от детски градини и много други. Улицата е частично асфалтирана за пръв път през миналия век. От тогава досега тя е доасфалтирана на места благодарение на кооперативните усилия и финансиране на съседи, живеещи в местността.

При дъжд улицата ни е като плавателна река, а след дъжд се образуват езера за отглеждане на жаби и риба. Хората от улицата и квартала няма къде да минават, тротоарите не са направени, а може би и през лятото и пролетта и през есента трябва да ходят с ботуши?! Може би в двата края на ул. "13-та" трябва да се направят рафтове за обувки – зимни и летни, а пък хората от къщите в съседство да си стоят по домовете до изпаряване на водата, защото тя няма къде да се оттича. А всички ние сме данъкоплатци! Може би е удачно улицата ни да се преименува на "Поточе", "Плавателна", "Речна" или "Езерна"…

Молим Вас, Общината и Общинския съвет, да вземете решение за цялостна реконструкция на улицата с направа на мръсен канал, шахти за оттичане, на места даване на необходимата денивелация, направа на тротоарите и привеждането й в добър вид за преминаване. Очакваме отговора на жалбата ни на e-mail: r.niyaziev@gmail.com. Отговорът Ви ще бъде поставен и на видно място в кварталния хранителен магазин в кв.“Виница". С него ще бъдат запознати всички граждани.

С уважение:
Рейхан Ниязиев,
жителите на ул. "13-та", кв. "Виница", граждани.
10.03.2018 г.

Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Кирил Петков след катастрофата: Возих се на задната седалка в кол...
ОДМВР-Варна: Неправилна маневра и отнето предимство са причините ...
Пиарът на "Промяната" качи страшна снимка от мелето край Аксаково...
Пренасочват движението в посока Варна заради катастрофата с кола ...
Варненската полиция пътува към мястото на катастрофата с Кирил Пе...
Първи снимки от катастрофата с Кирил Петков край Варна - на място...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).