Година затвор за младеж от Варна, задигнал златни накити

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
15:26 / 11.05.2017
1409
Районният съд във Варна осъди 24-годишeн младеж за грабеж на златни накити.

 

 

По силата на постигнато в съдебна зала споразумение, на 24-годишния младеж беше наложено ефективно наказание за извършен през септември миналата година в централната част на Варна уличен грабеж на накит от преминаваща жена.

Подсъдимият призна вината си за извършения на 12 септември м. год. в следобедните часове грабеж в района на Хуманитарната гимназия. На тази дата той забелязал, че движещата се срещу него жена на улицата носи златен синджир с висулки на врата си и веднага взел решение да го отнеме. При разминаването той скъсал със сила златното украшение и побягнал между жилищните блокове наоколо. След извършване на деянието, по записи от охранителните камери на един от търговските обекти в района, се стигнало до установяване на извършителя.

Причинените имуществени вреди към момента са възстановени на пострадалата. 24-годишният младеж има предходна съдимост. Районният съд му наложи наказание от 1 година лишаване от свобода, което да търпи при първоначален строг режим в затвор. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).