Голям гаф с ваучерите за ветрохода "Калиакра"

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (5)
11:17 / 23.08.2012
2345
Със сериозен гаф се увенча инициативата на министъра на транспорта Ивайло Московски да организира безплатно пътуване за варненци с ветрохода "Калиакра". Оказа се, че 90-те ваучера за печелившите пасажери са били раздадени много преди обявения официален час. В доста мащабно тиражирано съобщение от транспортното министерство се обясняваше, че ценните хартийки ще се раздават днес и вчера от 10 до 16 часа на Морска гара. Пристигналите на мястото в точно уречения час обаче останали попарени от новината, че ваучери няма. Те свършили още в 8 часа. По информация от очевидец в 10,15 часа на Морска гара е имало около 20 души, които обаче са били върнати. Сред тях са били и малки деца, които са останали доста разочаровани, че няма да са на обещаното плаване с ветрохода. Всички недоумявали как така ваучери няма, след като са отишли навреме.

От Министерството на транспорта гарантираха, че измами и шашми няма, както и че ваучерите са получили не близки, приятели и роднини, а всички обикновени хора, които са били на Морска гара от сутринта. Там се струпало множество още от 8 часа. При вида му екипажът на "Калиакра" решил да не чака до 10 часа, а да раздаде моментално ваучерите на събралите се над 100 души. Заради големия интерес към плаването с "Калиакра" в министерството обсъждали и възможността то да бъде повторено, но засега нямало как да се реализира.

Източник: в. Народно дело


Виж коментарите (5)
Още новини от Новини от Варна:
Сигнал до Varna24.bg: Това е изключително опасно във Варна, липсв...
Вижте какъв гигант ще изникне скоро в центъра на Варна!
Изненада! ТХ не води по брой "пришълци" във Варна
Ето какво време ни очаква утре във Варна
Видео обиколка на новата Автогара Варна - вижте я!
Първи подробности от прокуратурата във Варна, след като 36-годишн...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).