Гордост: 9-годишно варненче ще представлява България и Европа на Олимпийските игри на изкуствата в Холивуд

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (7)
15:40 / 02.05.2012
3892
Стефан Трифонов, солист на вокален ансамбъл "Сребърни звънчета" при Общински детски комплекс - Варна, се завърна от Малта като лауреат на Международния фестивал "Euro stars 2012", който се проведе от 26 до 30 април 2012 г. в живописния средиземноморски град Биргу.

Там си дадоха среща 80 участници от 13 страни, всички носители на награди от престижни международни конкурси, селектирани и поканени лично от директора на фестивала г-н Мартин Де Габриеле - известен европейски музикален мениджър.

Стефан Трифонов стана любимец на публиката и впечатли всички участници, жури и присъстващите директори на международни формати с изключително силното си изпълнение на песента "The Show Must Go On" на Куин.

Г-жа Адриен Юнек, селекционер на Световния фестивал на изкуствата за Европа и член на международното жури на "Euro Stars 2012", покани Стефан Трифонов за единствен участник до 12-годишна възраст на този изключително престижен световен форум /еквивалент на Олимпийските игри/, който ще се проведе от 6 до 15 юли в Холивуд, Калифорния. В него ще вземат участие представители на 55 страни от всички континенти.

Изборът на деветгодишния варненец Стефан Трифонов да представлява България и Европа на Олимпийските игри на изкуствата в Холивуд е изключително признание за българските млади таланти и гордост за град Варна. Този успех се състоя благодарение на Община Варна и лично на г-н Иван Портних, които финансираха участието му на "Euro Stars 2012" в Малта.


Виж коментарите (7)
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).