Готов е покривът на Юнашкия салон, ремонтът продължава

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:24 / 19.10.2015
722
Ремонтните дейности на една от спортните емблеми в града - Юнашкия салон, се движат в срок. Това съобщава арх. Пламен Аврониев, който е част от проектантския екип. Вече напълно е изграден новият покрив на сградата, положена е изцяло хидроизолацията и дренажната система в основите. Измазва се външната фасада, а оригиналните орнаменти са консервирани чрез инжектиране на специални консервационни смеси.

Във вътрешната част на сградата са положени основните мазилки, поставен е гипсокартонът. В момента се изготвят визуализации на мокрите помещения, предстои полагането на санитарната керамика. Междувременно започна подмяната на дограмата. Предстои избор и монтаж на настилка на игралното поле.

След финала на ремонтните дейности Юнашкият салон ще се превърна в дом на спортната общественост в града. Обновяването на сградата стана факт благодарение на осигурено финансиране от фонд "Джесика".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Вижте първи кадри на колата-убиец от Варна
След тежкия инцидент във Варна: Пробите за алкохол и наркотици на...
Очевидец: Удареният пешеходец изхвърча и падна в дерето, а върху ...
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Във Варна строителният бранш се срещна с кандидати за депутати на...
Корабът, който блъсна друг плавателен съд край Румъния, пристигна...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).