Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Група "Тутурутка" отбеляза своята 20-годишнина
Автор: Екип Varna24.bg 12:01 / 21.12.2015Коментари (0)1702
©
Снощи при огромен успех преминаха двата концерта по случай 20-годишнината на шоу група ТУТУРУТКА във ФКЦ-Варна.

Стотици останаха извън залата поради липса на билети. Всички билети бяха разпродадени още седмица преди датата. Водещ на концерта бе актьорът Симеон Лютаков. Групата откри с утвърдилия се като химна на град Варна - "Варна, морето". Водещият покани шоумените за кратко откровено интервю. Въпроси, които постоянно се въртят в интернет пространството бяха зададени. Къде се загубихте? Иван отговори: Там където се намерихме! Назад във времето, връщайки се и преосмисляйки много от нещата. Венци обясни за теорията на прашката, която се дърпа силно назад, за да изстреля още по-силно напред камъка към целта.

На въпроса скоро ще Ви гледаме ли по - телевизията? Шоумените единодушно отговориха: "Телевизията е върховен орган на манипулацията. Националните телевизии обслужват корпоративни интереси. Youtube канала и Feecbook страницата на групата са мястото където могат всички фенове да гледат стари и нови скечове и песни".

Момчетата представиха култовите си скечове "Казармата", "Бат Жоро", "Циганите", както и най-новия си "България търси мутант".

Скеча осмива популярните реалите форматите. Всеки от героите има своя мутация, която е актуална за нашето съвремие. Чрез хумора и сатирата момчетата осмяха забързаното ни ежедневие и липсата на комуникация между хората. Желанието ни да бъдем повече от другите и стремежа към слава и известност на всяка цена.

На видеостената представиха и най-новия си видеоклип, който от днес ще бъде пуснат и в интернет. Клипа към песента "Мамо" е заснет тази година в Лондон. Групата имаше няколко концерта по случай първа пролет там.

Типично в стила на ТУТУРУТКА, за финала бяха оставили много песни и танци. Бъфо на плажна тематика с популярни БГ песни взриви публиката.

За закриване на концерта момчетата бяха избрали песента "Моето щастие". Четиримата излязоха облечени с джадайски костюми и запяха: "Доволен съм с малко и с малко богат, но грижи смутят ли покоя ми брат, изпращам ги с песен....."

След двата концерта шоуто продължи в едно от заведенията на ФКЦ-Варна до ранни зори. С много песни, игри, танци и марков алкохол ТУТУРУТКА отбеляза своята 20 годишнина.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Абитуриентски балове
Детето на Явор Божанков простреля друго в крака
Тежко ПТП с жертви на бул. "Руски" в Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: