Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Групата, снимала клип край Варна: Сбиване не е имало, ситуацията никак не беше комична!
Автор: Пламена Николова 10:59 / 07.04.2020Коментари (2)15288
©
По повод публикацията "Екшън край Варна: Подпийнал мъж тръгна да спасява "дама", снимаща клип, и отнесе пердах", от групата , снимала клипа край Варна, изпратиха в писмо до Varna24.bg своята гледна точка за случилото се в неделния следобед. Публикуваме коментара от режисьора на "Ала-Бала" Тодор Тодоров без редакторска намеса:

"Аз съм участник във въпросната "трагикомична ситуация" и държа да изясним фактите около това, което се разигра. Случката, повярвайте не беше никак комична, дори и така да е изглеждала отстрани.

Снимах с популярната варненска група на споменатия край на улицата в Галата. Да, имаше мъж облечен в женски дрехи..  и още двама актьори, плюс снимачния екип, общо 5 човек. Но сбиване не е имало!

Още в началото на снимките, които продължиха около 40-тина минути, по пътя към нас приближи видимо подпийнал господин в работни дрехи на ВиК Вана.

Човекът си носеше парти колона, от която беше пуснал високо музика. Спряхме снимките, защото ни пречеше олелията от тонколоната. 

За наше разочарование, господинът спря на няколко метра от нас и гледайки ни, без да съм сигурен, че разбираше какво се случва, продължи с високата музика. Беше помолен учтиво да я спре.

След кратък размисъл, господинът влезе в къщата, явно негов дом, и ние си продължихме работата спокойно. След няколко минути, господинът се показа от прозорец на остъклен балкон на втория етаж на къщата и започна да вика нещо към нас. Разбира се, пак спряхме процеса на снимане и го помолихме отново, този път малко по-настоятелно, да се прибере и да не ни пречи 20-тина минути, за да приключим. Това явно афектира господина и след секунди той се появи на прозореца с...изненада...пистолет, насочен към нас и крещейки нещо нечленоразделно. Пак да подчертаем, че беше във видимо нетрезво състояние. За миг бяхме шокирани, но започнахме да крещим и човекът реши, че не сме подходящи мишени и се прибра.

След 5 минутно суетене и чудене какво да правим ние решихме да продължим снимките на видеото.

Няколко минути след случката, в дома на господина влезе младо момче.. и след минута излезе навън с подпийналия господин. Насочиха се към нас. Попитах го какво точно си мисли, че прави, като го води към нас. Отговорът беше - ами да се оправите.

Подпийналият продължаваше да се държи предизвикателно и влезе в пререкание с момче от екипа. На въпроса защо си позволява да насочва оръжие към нас и знае ли, че може да си създаде достатъчно неприятности, отговорът беше: "Е, аз като съм го насочил, нали не съм гръмнал, да ва е*а у артистите, нали филм снимате".

Е тук вече господинът "изяде" 1-2 дамски чанти в главата (чанти.. празни.. дамски.. толкова), но беше отърван от справедливият гняв на актьорския състав... лично от мен. И си се прибра вкъщи, подчертавам, жив и здрав.

И да, консултирахме се с полицаи веднага. Съветът беше да звъннем в районното. Разтревожена съседка на въпросния "пострадал" слезе при нас и жарко започна да ни моли да не викаме полиция, защото човекът имал проблеми със сина си, здравето и какво ли още не...иначе "не бил лош човек", но като си пийнел...

Та така.. доснимахме си. Въпросното разиграване на сбиването се случи след като приключи случката с господина и той си беше вкъщи.

Сигнал не подадохме, въпреки, че бяхме много афектирани към момента на случката.

Относно времето, мястото и разрешението за снимки - разрешение от кого? Снимането на обществени места е обичайното право. Никой не е бил фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие.

Относно времето, последния файл, който сме записали е бил направен в 13.23ч., поне 20 мин. след случката", уточни Тодор Тодоров.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
А това, че са били повече от двама човека? Полиция, прокуратура, самосезиране? Има и доказателствен видео материал по думите на самите нарушители :)))))
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори 2024
Стрелба в Москва
Природни стихии
Избори в Турция
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре (413) 14%
Добре, но можеше и по-добре (387) 13%
Не се справи (568) 19%
Пълна трагедия (1595) 54%

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: