Харвардски преподавател гостува във ВСУ

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
13:42 / 07.11.2016
1352
Бивши и настоящи студенти от
ВСУ "Черноризец Храбър":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
На 8 ноември от 10 часа във Варненския свободен университет ще се проведе майсторски клас "Устойчивото развитие - двигател за иновациите в строителния сектор" с лектор реномирания Харвардски преподавател и лидер в сферата на изготвянето на устойчиви стратегии за корпоративни клиенти и правителства, проф. Уилиям О‘Браян.

Уилиям О‘Браян, професор с дълъг практически опит, гостуващ в България за пръв път, ще говори за това как устойчивото планиране е основен двигател на иновациите във всички пазарни сектори.

Весела Вълчева-Макгий, архитект, консултант по сертифициране на сгради и председател на Българския съвет за устойчиво развитие (BGBC), с дългогодишен международен опит, ще разгледа какъв е ефектът на устойчивото развитие върху проектирането и строителството и какви са водещите тенденции в бранша.

Пресконференция на проф. Уйлям О‘Браян - преподавател в университетите Харвард и Кларк и ръководството на Варненския свободен университет ще се проведе на 9 ноември (сряда) от 10:00 ч. в зала "Пресцентър" на Фестивален и конгресен център - Варна. На нея ще бъдат представени основните теми и резултати от проведения майсторски клас, коментар по темата "Устойчиво строителство" и качеството на работа в строителния сектор в България.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).