Хиляди са посетили разкрасеното варненско пристанище

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (3)
13:08 / 29.07.2015
2629
Няколко хиляди души са посетили обновената зона в тила на 1-во и 2-ро кейови места на Пристанище Варна - Изток. Това съобщиха на официалната си страница във Фейсбук от варненското пристанище.

В момента зоната е отворена и ще бъде достъпна при събития от публичен характер, които вече ще се организират улеснено и светкавично. През следващата година се очаква Варна да бъде домакин на регата от сериите "Тол шипс". Благодарение на извършената рехабилитация, районът може да се превърне в притегателен център и за много други спортни и културни мероприятия от национален и международен характер, за които вече има проявен интерес.

Основен приоритет на дружеството е обработката на товари. Обновеният район е пристанищен и остава основно такъв. Всичко в зоната е така направено, че да може в оперативен порядък - в рамките на денонощие, да бъде възстановено основното му предназначение за обработка или складиране на товари, подчертават от порта.


Виж коментарите (3)
Още новини от Новини от Варна:
Във Варна: Военноморските сили почетоха паметта на загиналите за ...
Кметът на Варна: Театралният фестивал "Варненско лято" утвърждава...
Кметът Коцев почете Христо Ботев и загиналите за свободата на Бъл...
Навръх Деня на детето полицията във Варна организира хайка за неп...
Министърът на културата: Фестивалът "Варненско лято" е гордост за...
Във Варна ще бъде отново много топло през деня, следобед обаче ще...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).