Хиляди туристи празнуваха рождения ден на Албена

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
17:14 / 25.08.2016
972
Над 5 000 туристи и гости на Албена отпразнуваха 47-ия рожден ден на ваканционното селище. На откритата сцена до хотел Добруджа виртуозите от Националния музикален театър подариха на зрителите невероятния спектакъл "Блясъкът на оперетата и мюзикъла", изпълнен с много страст, романтика, хумор и любов. 

Гостите имаха възможност да се насладят на откъси от вечните шедьоври "Царицата на Чардаша", "Графиня Марица", Кан-Кан из увертюрата от "Орфей в ада", "Котките", "Чикаго", "Моята прекрасна лейди" и много други.

Пред публиката своето вокално майсторствто и артистичен талант представиха едни от най-популярните и обичани звезди на съвременния български музикален театър Марияна Арсенова, Олга Михайлова, Людмила Козарева, Христо Сарафов, Александър Мутафчийски, Добрина Икономова, Катерина Тупарова и др. 

Програмата завърши с танци на открито до полунощ. Гостите опитаха от празничните торти, украсени специално за рождения ден на ваканционното селище, както и много други сладки вкусотии, приготвени от майстор-сладкарите на Албена. За наздравици пък бяха осигурени безплатни бира и шампанско.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).