Хотел за домашни любимци заработи във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:38 / 29.12.2017
3276
Във Варна се предлага нова услуга по празниците за хората, които имат домашни любимци. В тези дни те могат да оставят своето куче или котка в специализирани хотели. Там за тях се грижи екип от специалисти, съобщава БНТ.

Недялко Стефанов има домашен любимец едва от месец. Сега през празниците ще остави котката си на хотел, за да може да пътува спокойно със семейството си.

Ето какво споделя той: "Това е едно от малкото места, на което може да се чувства добре и да не натоварваме нашите познати и приятели. Той е много малък, затова една играчка трябва да му донеса и вече храната е по желание."

И така изкъпани, подстригани и сресани - това са само част грижите, които ще се полагат за домашните любимци по време на празниците. В хотела вашето куче или котка ще посрещнат новата година дори със специална почерпка.

Д-р Димитър Петков - управител на хотел за домашни любимци: "Нашият екип им прави една специална торта, която е от пастети, от такива лакомства. Разрязва се, палят се свещички. На всяко едно от животинките му се дава това като лакомство."

Много важно условие любимецът ви да се чувства спокойно е до него да не достигат стряскащите силни шумове, нещо, което в домашни условия е неизбежно около празника.

Д-р Димитър Петков - управител на хотел за домашни любимци: "По време на празниците фойерверките и самите силни шумове не влияят на животинките. Така че стопаните са напълно спокойни, защото са под лекарско наблюдение.""

Всичко, което ви трябва, за да настаните любимеца си в хотел за празника, е животното да има паспорт, да са му поставени задължителните ваксини и да е обезпаразитено.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е на трето място в страната по започнато строителство на но...
Защо бул. "Княз Борис I" във Варна е княз и кой е втория?
Варна ще улесни миряните за Великденската нощ
Варна отново на челна позиция по брой разрешителни за строеж на н...
Уникална къща във Варна, построена през 1894 г., е сред най-отлич...
Проект за 14 милиона лева напредва във Варна. Скоро би трябвало д...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).