Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Хрисиана Иванова грабна титлата New face of Varna
Автор: Пламена Николова 14:55 / 05.04.2022Коментари (0)2796
След известно прекъсване бе възобновен конкурсът за нови лица на модния бизнес "NEW FACE OF VARNA“.

Проектът бе създаден през 2009 г. от Десислав Димитров, PR-специалист. От този формат през годините е започнала кариерата на много модели от морската столица, сред които Габриела Генчева, Жаклина Братанова, Радина Филипова, Лаура Марак и други.

Подготовката за мероприятието започна през октомври, но заради пандемичната обстановка конкурсът се проведе на 3-ти април от 16 часа, в градината на хотел "Империя",който се намира в центъра на Варна.

В конкурса взеха участие кандидат-модели от Варна, София, Ботевград, Тетевен и Враца, избрани след онлайн кастинг. Те дефилираха в 2 тура - с бански костюми и официални рокли на Сватбен център-Варна "My wedding“ – с които бяха облечени и участничките от популярното предаване "Ергенът".

Това беше и повода, организаторът на конкурса, който влезе и в ролята на водещ, да подари по един нарцис на всяка от участничките и сподели, че за него всички са победителки, но за да направи своя избор ще поиска помощ от журито. В комисията бяха представители на водещите модни агенции - собственикът на верига фризьорски салони "Красен Стил“, както и първата носителка на приза “NEW FACE OF VARNA" -Габи Генчева и Ева Добрева - красавицата, която наскоро представи страната ни на конкурса "Мис Свят".

Сред гостите на събитието бе забелязан и кмета на район "Одесос" - Георги Недев, който услужливо позира за снимка с победителката и нейната майка. За победителка журито избра Хрисиана Иванова от град Варна,която от 4 години се занимава професионално с модерен балет в танцова школа "Електра"- с ръководител Ивелина Тодорова.

При участието си в конкурса за таланти "NEW STARS", тя спечели втора награда. От 5 години се занимава с актьорско майсторство в Арт център "Арлекин"- с ръководител Таня Гунчева.През 2021година печели награда за най-добра женска роля с участието си в мюзикъла "Замръзналото кралство" и спектакъла "Малката Баба Яга".През 2021г. печели титлата "Малка Мис България" в категория Тийн. От 1 година е модел на бутик за детски официални рокли “ MAGIC STEP KIDS“. Мечтае да стане известна актриса и модел. Съвсем скоро ще я видим в няколко театрални постановки, модни ревюта и балетни концерти. Предстои ѝ да представи България на международния конкурс "Little Miss &Little Mister Planet“ в Дубай.

Девизът на красавицата е "Няма нищо по-ценно от истинското приятелство". В конкурса бяха раздадени и много специални награди, сред които бе избрано и лице на популярната марка бижута Antiques & Gold Jewellery – Християна Илиева, чийто избор случайно дублира и избора на журито.

Между двата кръга с прекрасни вокални изпълнения, гостите се насладиха на невероятната Бриана Петрова, която бе и член на журито.Тя е носителка на титлите "Малка Мис Свят“ - 2019 г. и "Малка Мис Планета“- 2020 г. Освен като модел, тя участва и в много национални и международни конкурси, от които има спечелени над 110 златни медала и много Гранд При награди от цял свят - с пеене,танци и пиано. Участва в няколко филма и в най-мащабната продукция на Държавна опера Варна – мюзикъла "Цар Лъв“,както и в най-гледания телевизионен формат на БТВ – "БЪЛГАРИЯ ТЪРСИ ТАЛАНТ“.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Великден 2024 г.
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
Бум на коклюш в България
Лоша инфраструктура във Варна
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: