Хванаха двама, крали козметика и алкохол от варненски магазини

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:12 / 21.04.2017
1396
На 19.04. т.г., е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни и други стоки, намиращ се на бул. «Христо Ботев» в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на козметични продукти от стелажите на магазина. 

След проведени незабавни оперативно - издирвателни дейности и процесуално - следствени действия е установено, че извършител на деянието е М.М. (30 г.) от Белослав, неизвестен на МВР. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура - Варна.

На 19.04. т.г., е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни и други стоки, намиращ се на ул. «Студентска» в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на алкохолни продукти от стелажите на магазина. След проведени незабавни оперативно - издирвателни дейности и процесуално - следствени действия е установено, че извършител на деянието е Б.А. (38 г.) от Варна, известен на МВР. 

Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура - Варна. На мъжа е повдигнато обвинение по чл. 196, ал. 1, т.1 връзка чл. 194 от НК.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога
Мръсните води от автомивка във Варна се отичат в морето?
Този кораб във Варна е записан със златни букви в българската ист...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).