ИУ-Варна ще реализира и трети сезон на доброволчески проект

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
09:33 / 25.01.2016
1066
След два успешни сезона Икономически университет - Варна ще реализира и трети сезон на доброволческия проект ABLE Mentor. Той свързва в екип за 3 месеца ученици от горните гимназиални курсове и студенти или млади хора, упражняващи определени професии, към които учениците са се насочили.

ABLE Mentor скъсява границата между поколенията - учениците се запознават и работят с малко по-големи от тях, имащи същите интереси. В същото време чрез проект на тема предприемачество, личностно развитие или социална кауза, те развиват умения за комуникация в екип, в малка група, сред непознати и др., усъвършенстват презентационни умения, умения за даване и получаване на обратна връзка и много други. 

Този сезон ABLE Mentor ще се реализира паралелно в 6 града - Варна, София, Бургас, Благоевград, Казанлък, Враца.

"Ако си 10-ти или 11-ти клас и искаш да получиш ценни съвети от свой личен ментор, да реализираш мечтата си за проект или да усъвършенстваш своите умения, кандидатствай като ученик!

Ако си млад професионалист и искаш да предадеш ценния си опит и знания на ученик, както и да развиеш лидерския си потенциал и да се срещнеш с интересни хора, кандидатствай за ментор!, се посочва в съобщение от висшето училище.

 


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).