Икономически университет – Варна открива бизнес акселератор

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
15:16 / 03.10.2022
945
Икономически университет – Варна открива бизнес акселератора на висшето училище: University of Economics Varna Accelerator (UEVA).

Събитието ще се състои на 5 октомври 2022 г. от 10.00 ч. в зала 1 на ИУ – Варна. Ето какво посочват от учебното заведение:

"Верни на нашата визия за развитието на креативен и предприемачески университет, създаващ реален принос за обществото, ние направихме важната стъпка към обединяването на всички предприемачески инициативи в рамките на единна структура, каквато ще бъде UEVA. Убедени сме, че само заедно чрез партньорство можем да допринесем за развитието на творческия дух у младите хора в нашия регион, които ще се справят с предизвикателствата на бъдещето.

След откриването на UEVA ще се проведе и пилотно събитие от младежката инициатива "Хоризонтите пред младия предприемач - опитът говори ..." Повече информация за нея ще намерите тук: https://ue-varna.bg/bg/p/8753/sektor-upravlenie-na-proekti/tekushti-proekti/mladezhka-initsiativa-horizontite-pred-mladia-predpriemach-opitat-govori

.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).