Инфаркт уби руски спортист в басейн край Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
08:44 / 08.09.2015
709
Състезателят на руския национален отбор по водна топка Владислав Тимаков е потънал внезапно в басейна по време на тренировка. 23-годишният Тимаков е бил вече мъртъв, когато са го качили в линейката на "Бърза помощ" и откарали във варненска болница.

"Пациентът е починал от инфаркт на миокарда. Няма следи от удавяне и от травми", заявява д-р Демирев от болница "Св. Анна" пред вестник "24 часа".

Пациентът е бил закаран в шокова зала, но вече нямал признаци на живот. Дори по пътя не се наложило да го реанимират с уредите за животоспасяване в линейката.

Руски национални отбори ползват една от базите за детски отдих в Кранево. Там има изграден басейн, в който се е разиграл фаталният инцидент.

От Районна прокуратура във Варна потвърдиха, че Тимаков е бил в хотел в Кранево. Няма данни за извършено престъпление, добавиха оттам.

Руската федерация по водна топка и клубът ще поемат разходите по погребението, а в помощ на семейството на Тимаков ще бъде открита специална сметка.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Откриха мъртъв изчезналия журналист от Варна!
Изчезна известен журналист във Варна. Търсят го
Проблем: Положиха асфалт на мястото на смъртоносната катастрофа с...
Много плажове във Варна може да останат неохраняеми, каква е прич...
Апелативният съд гледа мярката на тъщата на Пейо Пеев
Ремонт на тръбата за Варна спира движението в ключов участък на А...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).