Информационен ден за възможностите за обучение в бранша "Корабостроене и кораборемонт" във Варна

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
07:10 / 04.12.2014
517
Днес, от 10'00 до 17'30 часа в гр. Варна, в голямата конферентна зала "Gallery Graffit" на "Хотел-галерия Графит" /бул. "Княз Борис I" №65/ ще се проведе "ИНФОРМАЦИОНЕН ДЕН ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ, ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА И РЕАЛИЗАЦИЯ В БРАНШ "КОРАБОСТРОЕНЕ И КОРАБОРЕМОНТ".

Проявата се организира от Българската национална асоциация по корабостроене и кораборемонт /БНАКК/ и Съвета на специалност "Корабостроене и морска техника" към ТУ-Варна и ще протече под егидата и с любезното съдействие на Регионалния инспекторат по образованието - Варна.

Информационният ден е насочен към младите специалисти, от средни и висши учебни заведения, на които им предстои дипломиране; към родителите, на чиито деца им предстои дипломиране и избор на професия; към представителите на средните и висши учебни заведения представящи възможности за придобиване на знания и квалификация, които способстват за успешна реализация в корабостроителния и кораборемонтен бранш; към работодателите от корабостроителния и кораборемонтен бранш.

Информационният ден има за цел да бъдат лансирани нови възможности за реализация на пазара на труда; да бъдат показани нови форми на провеждане на учебна практика с цел придобиване на професионален опит и трудови навици; да е медиатор между учащи и учебни заведения , средни и висши, за да могат младите хора да вземат информирано решение при избора на специалност, в която да се обучават.

Инициаторите и организаторите на ИНФОРМАЦИОННИЯ ДЕН ЗА ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ, ПОВИШАВАНЕ НА КВАЛИФИКАЦИЯТА И РЕАЛИЗАЦИЯ В БРАНШ "КОРАБОСТРОЕНЕ И КОРАБОРЕМОНТ" ВЯРВАТ, че ще покажат на младите специалисти и техните родители, че дружествата от бранш "Корабостроене и кораборемонт" предлагат добри възможности за реализация и непрекъснато обучение в реална работна среда, адекватни условия на труд, индивидуален подход към всеки новопостъпил и заплащане над средното за страната ниво, което осигурява добър старт на трудовата кариера и добър стандарт на живот, близо до близките и семейството. Освен това форумът ще създаде условия работодателите да се срещнат със своите потенциални стажанти и/или персонал.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Близки кадри на катастрофата, при която шофьор на Мерцедес се заб...
Фирмата, преасфалтирала пътя след катастрофата с НСО и Петков, не...
Няма край! Тежка катастрофа във Варна, автомобил се заби в спирка...
Снимки от катастрофата на пътя Варна-Добрич: Било е страшно!
Обявиха опасност за обилни валежи в осем области за утре
Състоянието на жената от катастрофата с НСО и Кирил Петков се под...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).