Инициативата на варненски депутат "Спорт срещу агресия" продължава с тренировки на плажа

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
14:12 / 03.08.2017
1675
Инициативата "Спорт срещу агресия", която беше стартирана от народния представител от ГЕРБ Владимир Вълев, ще продължи с тренировки на плажа. Още тази събота всеки, който желае, може да подкрепи кампанията срещу насилието, като вземе участие в тренировка на отрито. 

Тя ще се състои на 5 август, от 08:00 ч. на плаж Рапонги във Варна.

Заедно с варненския депутат Владимир Вълев, който е трикратен европейски, трикратен световен шампион по кикбокс и носител на световната титла при професионалистите на WAKO PRO, тренировките ще проведат майсторът на спорта, вицесветовен шампион по муай тай и треньор Красимир Димов и двукратният световен шампион по муай тай от Тайланд Кристиян Георгиев.

С амбицията да се подпомогне развитието на масовия спорт в България като начин за преодоляване на агресията сред младите хора през май Владимир Вълев предприе инициативата "Спорт срещу агресия" съвместно с организацията БИС (Благотворителност и спорт). Десетки млади хора се събраха, за да спортуват за здраве, но и да покажат, че не са безразлични към случаите на насилие в обществото ни. В разгара на лятото кампанията ще продължи с тренировки на морския бряг, а през есента титулуваните състезатели планират да организират спортни събития и за ученици.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти
Кметът Благомир Коцев даде сериозно обещание на министъра на тури...
Слънце и температури до 17 градуса за Варна днес
Варненки "гадаят" през социалните мрежи срещу 230 евро на сеанс
Кметът Коцев почете 109-ата годишнина от Арменския геноцид
Варненци остават на тъмно, вижте кога


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).