Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Инвестиция или собствен дом във Варна? Ето едно отлично предложение!
Автор: Екип на Varna24.bg 08:00 / 28.07.2020Коментари (0)6844
©
Новият жилищен комплекс на "Планекс“ ЕООД "Панорама парк“ ще посрещне своите обитатели само след 7 месеца. Строителството стартира през лятото на 2019 г. и се реализира на два етапа, като през март 2021 ще бъде завършена Сграда 1.

Комплексът, съчетаващ уют, спокойствие и качествено строителство, се намира до стадион Варна, непосредствено над кв. Чайка във Варна, на втора линия от бул. "Васил Левски“. Районът е с удобен достъп до спирки на градския транспорт, хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини.  

"Панорама парк“ предлага повече за всеки - повече простор, повече място, повече сигурност.

За търсещите своя нов дом семейства с деца, комплексът разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани  с просторни дневни и с по 2 или 3 широки спални. За удобството на всяко домакинство в жилищата има обособени допълнителни места за съхранение. Изложението на изток, юг и запад, съчетано с големите "френски“ прозорци, ще осигури щедрото пропускане на слънчевата светлина в помещенията. Наличието на площадки за игра, близостта до Морската градина и бързия достъп до детски градини и училища, превръщат комплекса в идеалния семеен дом.

Жилищата в "Панорама парк“ са добра инвестиция за хората, които искат да осигурят качествен дом на порасналите си деца в близост до висшите учебни заведения в града. Техническият университет е на пешеходно разстояние от комплекса, а студентите по медицина могат да достигнат само за 15 минути до университетска болница "Св. Марина“. Локацията на комплекса дава множество възможности за спорт на открито, а любителите на велосипеди ще могат да оставят колелетата си на специални поставки, монтирани в "Панорама парк“.

Апартаментите се предлагат, завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати "Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло. За желаещите да се настанят в напълно завършено жилище, се предлагат и услуги по довършителни работи и обзавеждане.

За да се подсигури високо ниво на сигурност и безопасност, "Панорама парк“ ще разполага със "Смарт“ портиер, включващ цялостна автоматизирана система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследява
©
не работата на всички общи съоръжения. Жителите на комплекса могат да разчитат на цялостна поддръжка на сградата. Предвидени са подземни и външни паркоместа.

Качественото строителство е гарантирано от "Планекс“ ЕООД, която е едновременно строител и инвеститор на проекта. По този начин е изградена цялостна процедура за контрол на качеството – от проектирането, през изпълнението, до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Ако цените домашното спокойствие, просторните помещения и удобството на жилище, в което можете да работите, учите или просто да си почивате комфортно вкъщи, разгледайте свободните апартаменти в жилищен комплекс "Панорама парк“ на "Планекс“, за да изберете своя нов дом сред уют и красота.

Информация за имотите за продажба може да получите в офиса на отдел "Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. "Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Парламентарни избори 2024
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: