Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Анализи
Варна
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Бизнес
Криминални
Институции
Други
Читателски
Ирина Делчева, кандидат за народен представител от ГЕРБ – СДС: ПП "Движение Гергьовден" партнира на ГЕРБ-СДС в името на европейското развитие на България!
Автор: Пламена Николова 08:50 / 23.03.2021Коментари (1)3674
©
Ирина Делчева е кандидат за народен представител от ГЕРБ –СДС като представител на коалиционния партньор ПП "Движение Гергьовден“. Тя е областен координатор на ПП "Движение Гергьовден“ –Варна и член на ИС. Завършила е Медицински колеж в Русе и Икономическия университет във Варна, специалност "Мениджмънт и маркетинг“. Работи като  мениджър на собственна компания.

За Varna24.bg Ирина Делчева коментира защо ПП " Движение Гергъовден“ избра като коалиционен партньор ГЕРБ-СДС за предстоящите парламентарни избори на 4-ти април.

"В тази конфигурация бяхме и на последните евроизбори. ПП "Движение Гергьовден“ си партнира със СДС още през далечната 2005 г., когато листата на коалицията в Бургас, беше с водач Любен Дилов, както и сега. Така че не е изненада нашето участие с Любен Дилов и още няколко представители от ръководството на партията в листите на коалицията ГЕРБ-СДС. Решението на "Движение Гергьовден“ за партнъорство на тези избори е взето,защото според нас няма друга дясно-центристка коалиция, която трябва да влезе в следващия парламент, за да продължи европейското развитие на България. Наблюдава се тревожната тенденция и искането на БСП за връщане във властта, което е пагубно за развитие на страната.

Трябва да припомним на българите за страшната Виденова зима, когато доходи и пенсии се сринаха, когато магазините бяха празни и отново се настани купонната система за хляб.

"Движение Гергьовден“, в което членуват интелигентни мислещи хора, винаги е било коректив на управлението в страната, но през последните няколко години се постигна стабилност, развитие на икономиката, увеличаване на доходите, нека само да припомним, че учителските заплати нараснаха двойно и обарзованието е приоритет, защото бъдещето на България са децата й. Хората вече по-смело могат да планират бизнеса и инвестициите си, семейното си развитие, дори при тази тежка за целия свят пандемична обстановка, в която приоритетите на сегашното управление са здравето на хората и подпомогане, за да се смекчат последиците от локдауна върху икономиката и бизнеса", коментира Ирина Делчева.

Тя даде оценка на сътрудничеството във Варна между "Движение Гергъовден“ и ГЕРБ-СДС.

"И на предните европейски избори бяхме заедно с коалиционните

партнъори ГЕРБ и СДС, но сега за първи път работя с регионалните структури на ГЕРБ и при срещите си с техните представители- кандидати за народни представители, общински и районни кметове, общински съветници, откривам, че това са хора, които са подготвени, които познават избирателите си, техните проблеми и поемат ангажименти, които могат да изпълнят. И най-важното работят с желание за Варна, или за  малкия град, за квартала си, или за селото, в което живеят. Бях свидетел как районният кмет на квартал "Аспарухово“ при срещите си с хората ги познаваше, знаеше проблемите и спокойно им обясняваше възможностите за решение с конкретика в срокове или кога се налага да се изчака.

С такива впечатления за местната власт останах и от срещите в селата Осеново, Куманово ,Орешак и град Игнатиево, община Аксаково. В областта, където след последните местни избори ГЕРБ управлява всички 12 общини, са реализирани много инфраструктурни проекти с подкрепата на правителството на ГЕРБ и с европейски средства, подобрена е пътната и образователна инфраструктура, направени са красиви детски и спортни площадки, кътове за отдих, които подобряват жизнената и бизнес среда и в малките населени места. Тази политика към тях ще продължи", каза още Ирина Делчева.

Тя коментира и основните приоритети, за които "Движение Гергьовден“ като коалиционен партньор ще настоява да се реализират с най-бързи темпове в следващото правителство.

"В политиката, за да изпълниш приоритетите си, трябва да си в

управлението. За това най-важно е да се постигне дясно-центристко мнозинство в новия парламент след 4 април, тоест коалиция ГЕРБ-СДС с "Движение Гергьовден“ да спечели народния вот. Приоритети като реформа в образованието, повишаване на доходите, бюджетна стабилност и запазване на плоския данък, увеличение на инвестициите в енергийна ефективност и инфраструктура са важни за нас, както и запазването на християнските ценности. Затова подкрепяме предизборната програма на коалицията. Личната ми кауза е да търся и гледам към нови хоризонти, продиктувани от практиката: туризъм, мениджмънт в сферата на Уелнес и СПА, медицината с нови центрове за рехабилитация, да продължат промените в социалното подпомагане, социалните услуги, здравеопазването и икономиката. Образованието да продължи да бъде приоритет, защото вярвам, че няма нищо по ценно от инвестицията в бъдещето ни-нашите деца", допълни Ирина Делчева.



Още по темата: общо новини по темата: 3350
11.10.2022 »
14.07.2022 »
06.07.2022 »
25.05.2022 »
23.05.2022 »
05.05.2022 »
предишна страница [ 1/559 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.03.2021 г.
0
 
 
имали партия в която не си ходила бе ИРИНА
Коментарите са на публикуващите ги. Varna24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Варна и региона.
e-mail:
Анкета
Как се справя Община Варна с овладяването на последиците от проливните дъждове?
Много добре
Добре, но можеше и по-добре
Не се справи
Пълна трагедия

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0888 53 26 24

novini@varna24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Варненци във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Статистика: