Искат постоянен арест за 21-годишния с наркооранжерията

Автор: Екип Varna24.bg
Коментари (0)
12:38 / 03.07.2019
1588
Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение "Задържане под стража" спрямо 21-годишния Николай К. Той е бил привлечен като обвиняем за извършване на две престъпления, свързани с наркотични вещества – за държане с цел разпространение на наркотици и за засаждане и отглеждане на марихуана /по член 354а, ал. 1 и по член 354в, ал. 1 от НК/.

На 2 юли тази година около 22 часа при претърсване в апартамент във Варна, обитаван от Николай, съпругата и детето им, са намерени и иззети над 15 кг зелени растения марихуана и 3 кг суха тревиста маса, както и съоръжения за производство и отглеждане на конопа, електронна везна, мелничка, лампи.

От проведените действия по разследването е установено, че Николай се е занимавал с отглеждането на марихуаната. Той е с чисто съдебно минало.

Очаква се днес Варненският окръжен съд да разгледа искането на прокуратурата за определяне на най-тежката мярка за процесуална принуда – задържане под стража.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Варна:
Внимание! Голям клон падна и затвори важен булевард във Варна
Ето кога пускат фонтаните във Варна
Кметът на Варна кани партии и коалиции. Вижте защо
Зам.-кмет на Варна разреши затлачен от години казус
Няма да повярвате какво открадна жена от Варненско
Великденско яйце радва варненци в Морската градина


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).