Иван Портних: Гласувах да спрем чудовищната инфлация, която изяжда доходите и спестяванията ни!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
14:44 / 02.10.2022
1492
В деня на парламентарния вот кметът на Варна и областен лидер на ПП ГЕРБ Иван Портних упражни правото си на глас в 175 секция в дирекцията на курорта Златни пясъци.

"Гласувах да спрем чудовищната инфлация, която изяжда всеки ден доходите и спестяванията ни ! Гласувах за спокойни дни и сигурност за хората, развитие на бизнеса, развитие на Варна“, каза кметът Иван Портних след гласуването.

Той посочи, че имаме нужда от стабилно правителство, а държавата да продължи да бъде партньор на нашия град. Да имаме правителство, което да спре хаоса ! За развитието на Варна е важно да се направи обещаното и планираното за Галата, Аспарухово, Боровец, Добрева чешма, Виница, Ален мак, Кайсиева градина, Владиславово, Младост, Възраждане, Трошево, Гръцката махала, Левски, Траката и селищните образувания. Да се завърши АМ "Хемус“ и АМ "Черно море“, да се изгради модерната Индустриална зона, която ще осигури нови работни места и по-високи доходи.

За Варна са планирани разширението на бул. "Цар Освободител“ и градската железница –за бърза връзка на центъра с Младост и Владиславово, с летището и Индустриалната зона. Изграждането на нова инфекциозна и нова детска болница, построяването на още детски ясли и детски градини са сред приоритетите. В подкрепа за моторните спортове, но и за повече сигурност и безопасност по улиците на Варна да се построи автомобилна писта и мотописта.

Варна да има нови зелени градски зони, да се разшири Аспаруховият парк и да се превърне във втората Морска градина, да се построят скейт парк в Аспарухово и скейт площадки в районите. Да посрещнем новите 60 електробуса за градския транспорт. Да се изгради новата сграда на Математическата сграда, библиотеката да има нов дом, да се построят нова зала за сценични изкуства и нови спортни обекти", изреди кметът дългия списък с важните проекти за морската столица, чиято реализация беше блокирана през последните година и половина-две от служебните правителства и последния редовен кабинет.

Виж коментарите (0)

Още по темата (865):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
26.01.2023 Георги Свиленски: БСП направи възможното и това, което очакваха българските граждани
27.12.2022 Юрий Асланов: Политическа нестабилност ще се прилее в икономическа и остро ще се усетят социалните последици
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Слави Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
Още новини от Новини от Варна:
Съдия Славов пред варненски ученици: Образованието дава допълните...
Варненци се наредиха за върбови клонки в най-старата църква в мор...
Катастрофа в центъра на Варна
Изненада: Вижте тези данни за цените на имотите във Варна!
Стотици варненци се включиха в кампанията за почистването на град...
Варна е вторият най-скъп град за жилищни имоти


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@varna24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Varna24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Varna24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).